«Προσπαθούμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια με το σωματείο. Μιλάμε για ένα βιομηχανικό συγκρότημα υψίστης ασφαλείας και δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να απαγορεύουν την είσοδο στη διοίκηση του εργοστασίου», δήλωσε στον ΚavalaNews 102,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ενεργειακής Σωτήρης Χιωτάκης

 

«Όλοι μας ανησυχούμε. Όταν δεν υπάρχει η διοίκηση των εγκαταστάσεων στα γραφεία να διοικήσει, να ελέγξει τί γίνεται, όταν δεν υπάρχουν αναφορές ημερήσιες, όταν η πύλη κάνει face control για το ποιος μπαίνει και βγαίνει, ανησυχούμε», είπε ο κ. Χιωτάκης. 

 

Αναφερόμενος στην έρευνα για δολιοφθορά, σημείωσε ότι: «Δεν είναι συνθήκες λειτουργείας ενός εργοστασίου. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι υπάρχουν και θερμοκέφαλοι στους οποίους μπορούν να μπαίνουν σκέψεις. Θέλουμε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και είμαστε αποφασισμένοι. 

 

Επίσης τόνισε πως η εταιρεία δεν συνδιοικεί με το Σωματείο. 

 

«Δεν εκτελούμε καμία εντολή των ανθρώπων που έχουν βάλει σε κίνδυνο τις ζωές μας», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας, Μανώλης Κελαϊδάκης (δες ΕΔΩ). 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews