Συνδικάτο Επισιτισμού Καβάλας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού & Συναφών Επαγγελμάτων ΠΕ Καβάλας – Θάσου.

Κάλεσμα στην απεργιακή κινητοποίηση της 28ης Φεβρουαρίου, κάνει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού και Συναφών Επαγγελμάτων Π.Ε. Καβάλας & Π.Ε. Θάσου.

Την Πέμπτη (21/09), στις 11:30 το πρωί, θα γίνει απεργιακή κινητοποίηση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού & Τουρισμού της Καβάλας σε ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά, πως καταδικάζει την τρομοκρατική και εγκληματική επίθεση της αστυνομίας προς τους συναδέλφους του συνδικάτου της Αττικής.

Την Τετάρτη (22/02) το συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού & τουρισμού Καβάλας και Θάσου θα συμμετάσχει στην στάση εργασίας που θα γίνει πανελλαδικά στον κλάδο από τις 12 μ.μ. έως και τις 16:00 μ.μ.

Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε, δίνουμε απάντηση στους εργοδότες του κλάδου που συνεχίζουν και πλουτίζουν από τον δικό μας μόχθο

Τον διακαή πόθο του να πάρει τη σκυτάλη της αντιλαϊκής επίθεσης όλων των κυβερνήσεων επέδειξε το ΚΙΝΑΛ, δείχνοντας προκαταβολικά τις προθέσεις τους σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ή συμμετέχει σε κάποια. 

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 10 Ιουνίου στις 10:30 στην πλατεία Καπνεργάτη καλεί τους εργαζόμενους στην εστίαση το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας και Θάσου με αφορμή τα πανελλαδικά συλλαλητήρια

Για ακόμα μια φορά η δημοτική αρχή (όπως και οι προηγούμενες φυσικά) φαίνεται ότι ζήλεψαν την κυβέρνηση στην προθυμία της να εκπληρώσει τις εντολές των μεγαλοεργοδοτών για την ποινικοποίηση του αγώνα των εργαζομένων.

Σε κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την εστίαση και τον τουρισμό προχωρά το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων Καβάλας και Θάσου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου μας στον ΟΑΕΔ που σκοπό είχε την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο αυτή την περίοδο όπως και τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους