πρόστιμα

Ο Δήμος Καβάλας καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων που βρίσκονται εντός κατοικημένων περιοχών ή κοντά σ' αυτές, να φροντίσουν άμεσα για τον

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε τρία άτομα για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, κατά την είσοδό του

Πρόστιμα σε τρεις ιδιοκτήτες οικοπέδων στην παραθαλάσσια περιοχή της Σαρακίνας της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου επέβαλε η Αντιπεριφέρεια Καβάλας για παράνομη λειτουργία των χώρων ως κάμπινγκ στους δύο και στον τρίτο για παράνομη απόρριψη λυμάτων.

Σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας επέβαλλαν οι αστυνομικές αρχές σε ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. 

Tην επέκταση του μέτρου των self tests σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, στη ενημέρωση για το

Ο Δήμος Καβάλας, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων που βρίσκονται εντός κατοικημένων περιοχών ή κοντά σ' αυτές, να φροντίσουν άμεσα για τον καθαρισμό τους από χόρτα ή άλλα εύφλεκτα υλικά.

Με πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στα χέρια βρέθηκαν δύο άτομα τα οποία πήγαν να βοηθήσουν κακοποιημένο ζώο. Αυτό αναφέρει η καταγγελία πολιτών σε φιλοζωικά σωματεία της Καβάλας.

Ιδιοκτήτης καφενείου συνελήφθη στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ο οποίος αναζητούνταν για παραβίαση αναστολής λειτουργίας του καταστήματός του. 

Ακόμα ένα βαρύ πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ πλήρωσε ιδιοκτήτης οικίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για παράνομη συνάθροιση, ενώ μοιράστηκαν και από 300 ευρώ πρόστιμο σε πέντε συμμετέχοντες για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης. 

Ακόμα ένα πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτρια καφενείου της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και από 300 ευρώ

Κατά το ίδιο διάστημα πρόστιμο 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη video club – καφετέριας και επιβολή προστίμων των 300 ευρώ σε δύο πελάτες, για παραμονή στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης και μη χρήση μάσκας

Ειδοποιητήρια προς του Δημότες Καβάλας άρχισαν να στέλνονται για κλήσεις από το 2004. Υπάρχουν ωστόσο και οι κλήσεις κατά της διάρκεια της πανδημίας στις οποίες οι δημότες μπορούν να ρυθμίσουν σε δόσεις.

Απανωτές κλήσεις δέχθηκε η αστυνομία της Χρυσούπολης το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2021 για τη διοργάνωση πάρτι με συμμετοχή δεκάδων ατόμων σε χωριό του Δήμου Νέσ

Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε καφεκοπτείο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκης για ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών. Επίσης κόπηκαν 67 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και παραβίαση των μετακινήσεων. 

Δύο πρόστιμα συνολικού ύψους έξι χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στη μία περίπτωση τρεις χιλιάδες ευρώ επιβλήθηκε σε σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και από 300 ευρώ σε (8) συμμετέχοντες. 

«Παγώνουν» προσωρινά όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας για τα πρόστιμα των 300 ευρώ που επιβάλλονται από την ΕΛ.ΑΣ. σε όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Ακόμα ένα πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε κατάστημα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μη ανάρτηση πινακίδας καταναλωτών.

Συνελήφθη ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη όπου του επιβλήθηκε πρόστιμό πέντε χιλιάδων ευρώ και 300 ευρώ σε πελάτη για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης. Επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη οικίας, για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης στην αυλή και από 300 ευρώ πρόστιμο σε τρεις συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης. 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού με το νομίατρο Καβάλας να προειδοποιεί για αυστηρά πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται και θέτουν σε κίνδυνο συμπολίτες τους. 

Πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε κλειστό χώρο, στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη. Στο «πάρτι» συμμετείχαν πέντε άτομα τα οποία καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ το καθένα για παραβίαση το περιορισμού μετακίνησης. Επίσης στην ΑΜΘ κόπηκαν ακόμα 73 πρόστιμα σε μία μέρα για μη τήρηση αποστάσεων και μη χρήση μάσκας. 

 

Νέα μέτρα τίθενται από σήμερα σε εφαρμογή για τις καφετέριες και τα καταστήματα εστίασης που παραμένουν ανοιχτά εν μέσω lockdown και λειτουργούν με take away

«Βαριά» χρηματικά πρόστιμα και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκαν σε δύο σούπερ μάρκετ της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για παραβίαση απαγόρευσης λειτουργίας. Επίσης κόπηκαν δεκάδες ακόμη πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.

 

Δύο πρόστιμα σε καταστηματάρχες συνολικού ύψους 600 ευρώ επιβλήθηκαν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μη ανάρτηση πίνακα μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών. Επίσης κόπηκαν και πάνω από 70 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. 

 

Πρόστιμα στους μαθητές και τις μαθήτριες που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα τους αφού τελειώσει το μάθημα στο σχολείο και δεν θα επιστρέφουν σπίτι τους προανήγγειλε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων την 1η Φεβρουαρίου, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

Πρόστιμα 1.500 ευρώ «έπεσαν» σε δύο πωλητές λαϊκής αγοράς στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το Σάββατο (23/1).

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη τη χώρα, προανήγγειλε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας την εισήγηση της επιτροπής για τα καταστήματα. 

 

Πρόστιμα σε όσους δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού επέβαλε η Αστυνομία σε συμμετέχοντες στη συγκέντρωση που έγινε στην Χρυσούπολη από μικρή ομάδα πολιτών (δες 

Η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας πραγματοποίησε, από τις 4 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, 1.122 ελέγχους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στις λαϊκές αγορές Καβάλας και Κρηνίδων, για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, χωρίς να διαπιστωθεί καμία παράβαση.

 

Σε σύλληψη και πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε διοργανωτή πάρτι στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε (10) άτομα που συμμετείχαν στη συνάθροιση. 

 

Σελίδες