Με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εναλλακτική δρομολόγηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026 η κίνηση στη συμβολή των οδών Βάσσου και Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα, εξαιτίας έργων στο αποχετευτικό δίκτυο.

 

Συγκεκριμένα, για διάστημα περίπου δέκα ημερών, αναμένεται να απαγορευτεί η είσοδος των οχημάτων στην οδό Βάσσου από την πρώτη πρόσβαση του τριγωνικού κόμβου. 

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των τεχνικών συνεργείων, η πρόσβαση για τους οδηγούς δεν θα διακοπεί εντελώς, καθώς η κίνηση θα διοχετεύεται ομαλά από τη δεύτερη είσοδο του ίδιου κόμβου. Στο σημείο των έργων προβλέπεται η τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την καθοδήγηση των διερχόμενων.

 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας από την Δευτέρα 28-09-2026 και ώρα 08:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών (περίπου 10 ημέρες), θα προχωρήσει σε απαραίτητες εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης στη συμβολή των οδών Βάσσου και Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών, από την Δευτέρα 28-09-2026 και ώρα 08:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών (περίπου 10 ημέρες), θα υπάρξει απαγόρευση εισόδου οχημάτων στην οδό Βάσσου από την πρώτη είσοδο του τριγωνικού κόμβου στη συμβολή των οδών Βάσσου και Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Στο σημείο θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση, ώστε η είσοδος στην οδό Βάσσου να διεξάγεται από τη δεύτερη είσοδο του τριγωνικού κόμβου.