Νίκος Δημόπουλος

Στα… κάγκελα βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Την παρέμβαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν με επιστολή τους οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι ΑΜΘ για την υλοποίηση του προγράμματος οικονομικών αποζημιώσεων και ενισχύσεων, που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου, για τα έτη 2019 και 2020.

Σε επιστολή τους προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, ενόψει και της επίσκεψής του στην Καβάλα την προσεχή Κυριακή, ο

Οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΑΜΘ συνεδριάσαμε εκτάκτως τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 20:00 στην Ξάνθη. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη δημιουργία της διεπαγγελματικής οργάνωσης για τη φέτα (ΔΟΦ)

Μετά τις εκλογές που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας στις 29-1-2019 στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, η σύσταση του νέου Δ.Σ. του σωματείου είναι η ακόλουθη :

Ιδιαίτερα σκληροί τόνοι υιοθετούνται σε ανακοίνωση των κτηνοτροφικών συλλόγων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με τα προβλήματα στον τομέα της κτηνοτροφίας.

Τις προστάσεις τους προς τα αρμόδια Υπουργεία, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Κοινωνικής Ασφάλισης κατέθεσαν οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει η κυβέρνηση στην Κομοτηνή.