Νεάπολη

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Νεάπολης, διεκόπη από τις 20:45 η παροχή νερού τη Δευτέρα (13/05), έτσι ώστε να γίνουν εργασίες.

Στις 20 και 21 Μαρτίου, ο Δήμος Καβάλας μαζί με εκπροσώπους της τοπικής ομάδας εργασίας ταξίδεψε στον Δήμο της Λα Κορούνια της Ισπανίας και συμμετείχε στη δεύτερη δια ζώσης συνάντηση του δικτύου του έργου COPE (Ολοκληρωμένη τοπική πρωτοβουλία για το κλίμα).

Το φιλοζωικό σωματείο “Αίσωπος” καταγγέλλει το θάνατο μίας γάτας στην περιοχή της Νεάπολης στην Καβάλα.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατοίκων Νεάπολης, ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην προσπάθεια να στολιστεί και να φωτιστεί η γειτονιά της Νεάπολης, τις ημέρες των Χριστουγέννων. 

To meteokav.gr ανακοίνωσε πως θα γίνει έναρξη λειτουργίας σε τρεις νέους μετεωρολογικούς σταθμούς στον Δήμο Καβάλας, στις περιοχές της Νεάπολης, του Δάτου και του Λυκοστόμου.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη (13/12), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Νεάπολης.

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης και συγκεκριμένα λόγω κατασκευής συνδέσεων στο νέο δίκτυο ύδρευσης, θα διακοπεί η παροχή νερού στην περιοχή Νεάπολη.

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Δήμος Καβάλας πραγματοποίησε την 2η Συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Φ

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη, την Τρίτη (21/11), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Αγίου Λουκά και της Νεάπολης, από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, την Τρίτη (07/11).

Την Τρίτη (23/10) από 08:30 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, τη Δευτέρα (16/10), από 8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της κατασκευής του Ιερού Ναού της Αγίας Φωτεινής στη συνοικία της Νεάπολης (πρώην ΔΕΠΟΣ) Καβάλας και υπάρχει αισιοδοξία για παράδοση του πριν τα Χριστούγεννα.

Στις 14 Μαΐου ο Σύλλογος κατοίκων συνοικίας Νεάπολης Δήμου Καβάλας σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και το 24ο Δημοτικό σχολείο θα διοργανώσει μια γιορτή του μπάσκετ.

Σίγουρα πρωτοτυπήσαμε», αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Τελίδης σχολιάζοντας τον πιλοτικό κόμβο που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Νεάπολης.

Επίθεση αγέλης σκύλων σε γυναίκα καταγγέλλει κάτοικος της Νεάπολης στο KavalaNews.

Ένας σωλήνας ύδρευσης έσπασε μπροστά από το 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας στην περιοχή της Νεάπολης το μεσημέρι της Τρίτης (5/4). 

 

Από τη ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευ

Ανακοινώνεται από την ΔΕΥΑ Καβάλας ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρε

Από την ΔΕΥΑ Καβάλας, ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρ

Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα μπροστά από το Διεθνές Πανεπιστήμιο το πρωί της Παρασκευής (21/10). 

 

Επιδιορθώθηκε η βλάβη που υπέστη ο αγωγός ύδρευσης και έχει ήδη ξεκινήσει η σταδιακή αποκατάσταση της υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης Η υδροδότηση στην περιοχή διακόπηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαΐου λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Άρχισαν το πρωί της Παρασκευής (5/3) από το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, οι εργασίες αντικατάστασης του προβληματικού δικτύου ύδρευσης στη Νεάπολη.

 

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η αποκατάσταση της βλάβης του αγωγού ύδρευσης, στη συνοικία της Νεάπολης.  Οι εργασίες αποκατάστασης αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων τριών ωρών (23:00).

Διακοπή νερού σημειώθηκε από το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018 στην περιοχή Νεάπολις - Δέπος. Σύμφωνα με την Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας η διακοπή προέρχεται από σπάσιμο στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης ενώ ακόμα σύμφωνα με την ανακοίνωση η βλάβη θα αποκατασταθεί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.