Το φιλοζωικό σωματείο “Αίσωπος” καταγγέλλει το θάνατο μίας γάτας στην περιοχή της Νεάπολης στην Καβάλα.

 

 

Η ανάρτηση του σωματείου στο facebook αναφέρει τα εξής:

“Μόλις πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε πως στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ κοντά στο Lidl βρέθηκε μία γατούλα νεκρή. Στο λαιμό της ήταν περασμένο το χερούλι μίας σακούλας με την υπόλοιπη σακούλα σκισμένη στο κορμί της και σκορπισμένα άλλα κομμάτια τριγύρω. 

 

Δεν έχουμε πλέον λόγια να περιγράψουμε τις κτηνωδίες που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας. Αυτά τα τέρατα ζουν ανάμεσα μας και χρήζουν το λιγότερο ψυχιατρικής περίθαλψης. Ένας λογικός και πολιτισμένος άνθρωπος δε θα το έκανε ποτέ αυτά τα εγκλήματα εις βάρος ανυπεράσπιστων ζώων. Άρα μιλάμε για κάποιους εγκληματίες με βαριά ψυχασθένεια που δε θα διστάσουν να "χτυπήσουν" σε ότι άλλο τους ενοχλήσει.

 

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά, σε όλες τις γειτονιές! Αν κάποιος γνωρίζει ή είδε κάτι, να μη διστάσει να το καταγγείλει. Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το κακό. Μέσα σε μία μέρα δύο κτηνωδίες είναι αρκετές για να αποκτήσει η πόλη μας τη χειρότερη φήμη και το κυριότερο μπορεί για μία ασήμαντη αφορμή να κάνουν κακό και σε άνθρωπο ή κάποιο παιδί!!

 

ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΌ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ.”