ΜΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν από το ειδικό συνεργείο της αναδόχου εταιρίας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Τενέδου και Σαππαίων, καθώς και στο δρόμο της ΜΟΜΑ.

Για αρκετές ώρες έμεινε χωρίς νερό το Σάββατο η περιοχή του Παληού εξαιτίας της των εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας στον αγωγό ύδρευσης.

Κατολισθήσεις στο δρόμο της ΜΟΜΑ προκάλεσαν πάλι οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών. Το πρόβλημα αποτυπώνει σε μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Κουφατζής: 

Ούτε για την ερχόμενη σχολική σεζόν θα είναι έτοιμο το 12ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καβάλα με τις εργασίες να συνεχίζον

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου της ΜΟΜΑ, στην περιοχή που σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος της ΜΟΜΑ, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ιακωβίδη

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο εκπρόσωπος των κατόχων μελετητικών πτυχίων, Δημήτρης Βογιατζής, υπέγραψαν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης άρσης της επικινδυνότητας και αποκατάστασης της οδού ΜΟΜΑ.

 

Κλειστός με πέτρες και δέντρα είναι ο δρόμος της ΜΟΜΑ από το πρωί του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου λόγω των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Για το λόγο αυτό η αστυνομική διεύθυνση Καβάλα προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Τις εργασίες απομάκρυνσης των φερτών υλών από τον δρόμο της ΜΟΜΑ, μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, εξαιτίας των έντονων καίριων συνθηκών, επιθεώρησε τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης

Κλειστός είναι από το πρωί της Κυριακής 5 Απριλίου ο δρόμος της ΜΟΜΑ, μετά από πρωτοβουλία της Τροχαίας Καβάλας καθώς στην περιοχή έχει σημειωθεί κατολίσθηση βράχων εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ωρών.