Λύκεια

Διαδραστικό παιχνίδι για μαθητές γυμνασίου και λυκείου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Ολες τις πληροφορίες για τη διεξαγωγή των προαγωγικών και απολυτήριω

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων προσωρινών διευθυντών στο Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα, στο Γυμνάσιο Ελευθερούπολης, στο 1° Γυμνάσιο Χρυσούπολης και στο 1° επαγγελματικό Λύκειο Χρυσούπολης. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καβάλας έχει ανασταλεί η λειτουργία και τα μαθήματα πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση των παρακάτω τμημάτων: 

Επιστροφή στα Λύκεια σήμερα για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Απαραίτητη προϋπόθεση προσέλευσης στα σχολεία η βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από τη διενέργεια του πρώτου self test. 

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε την διά ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων (Γενικών και Επαγγελματικών) σε όλη τη χώρα από την Δευτέρα (12/4)

Ανοίγουν κανονικά τα Γυμνάσια και Λύκεια στο νομό Καβάλας την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στον χάρτη με τις «κόκκινες» περιοχές. Η αγορά παραμένει ανοιχτη ως έχει, ενώ σηκώνουν ρολά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. 

 

Καμία συζήτηση δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα από την επιτροπή του υπουργείου Υγείας το θέμα για το άνοιγμα των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Γυμνάσια και Λύκεια δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

 

Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, που βάζει τέλος στην σχετική φημολογία.
 

Μετά την ανακοίνωση για γενικό lockdown στη χώρα, έτοιμο να προχωρήσει από την ερχόμενη Δευτέρα στην εξ΄ αποστάσεως διδασκαλία των μαθητών στα Γυμνάσια και τα Λύκεια είναι το υπουργείο Παιδείας, δηλώνοντας ότι έχει εξασφαλίσει όλα τα τεχνολογικά μέσα.

 

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος που ρυθμίζει τα ζητήματα εγγραφής και δήλωσης προτίμησης στα Γενικά και τα Επαγγελματικά Λύκεια. 

 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιτυχόντων από το νομό Καβάλας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.