Ερώτηση Βουλή ΚΚΕ

 Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας δυναμικότητας περίπου 400 κλινών διαδραματίζει στην πράξη ευρύτερο ρόλο από τον τυπικό χαρακτήρα του, εξυπηρετώντας καθημερινά ασθενείς από όλη την Περιφερειακή Ενότητα που περιλαμβάνει 3 ηπειρωτικούς δήμους και 1 νησιωτικό (Θάσος), αλλά και από τις ΠΕ Ξάνθης, Δράμας, Σερρών.

Θέμα: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στη σχολική καθαριότητα και προσλήψεις νέου μόνιμου προσωπικού καθαριότητας για την επαρκή κάλυψη των σχολικών μονάδων

Στάση «Πόντιου Πιλάτου», στην πραγματικότητα συνεργού της εργοδοσίας, ακολούθησε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, για τους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) Καβάλας, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ.

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό εργασία με Θέμα: Για τη βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων Καβάλας και τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της εργοδοσίας, τη νέα επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένα Καβάλας κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής