Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/06), ένας ναυαγοσώστης έσωσε ένα 13χρονο κορίτσι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, στην παραλία "Λιμανάκι" στο Λιμένα Θάσου.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως υπεγράφησαν συμβάσεις για έργα εκβάθυνσης και στις δύο λιμενολεκάνες (ανατολική και δυτική) στον Πρίνο και εκβάθυνσης της λιμενολεκάνης του Νέου Λιμένα.

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, με ανακοίνωση του ενημερώνει για τη νέα επιχορήγηση για την ωρίμανση του έργου με τίτλο «Κατασκευή προβλήτα λιμένα στο Βαθύ Δήμου Θάσου», με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, μέσω τεχνικού συμβούλου.

Μία νέα σύμβαση που περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων για το δίκτυο φωτισμού του παραλιακού μετώπου του Λιμένα Θάσου υπογράφηκε το πρωί της Τρίτης.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου (Δ.Λ.Τ.Θ) προέβη στην παράδοση μιας (1) συσκευής μέτρησης αλκοόλης στο Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου.

Για πρώτη φορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων NEXTPLUS, οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία,  την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021, την ετήσια Άσκηση Ασφαλείας (επί χάρτου) για την εμπορική Λιμενική Εγκατάσταση «Βαθύ Θάσου».

Στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, στα πλαίσια ενεργειών του με στόχο τον εξωραϊσμό - καλλωπισμό των χώρων ευθύνης του, έχει προβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στις παρακάτω ενέργειες:

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου προέβη στη χημική ανάλυση των θαλάσσιων υδάτων σε περιοχές αρμοδιότητάς του για το έτος 2021. Τα σημεία από τα οποία παρελήφθησαν τα δείγματα είναι: Ο Νέος Λιμένας Α, Ο Παλιός Λιμένας, καθώς και η λιμενική εγκατάσταση Βαθύ Παναγίας Θάσου