Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, με ανακοίνωση του ενημερώνει για τη νέα επιχορήγηση για την ωρίμανση του έργου με τίτλο «Κατασκευή προβλήτα λιμένα στο Βαθύ Δήμου Θάσου», με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, μέσω τεχνικού συμβούλου.

 

Η ανακοίνωση του βουλευτή:

 

“Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους Θάσιους συμπολίτες του ότι υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και εκδόθηκε σήμερα Απόφαση Επιχορήγησης του Δήμου Θάσου, κατόπιν σχετικού αιτήματός του, ύψους 37.200,00€, για την ωρίμανση, παρακολούθηση και υποστήριξη της διαχείρισης του έργου «Κατασκευή προβλήτα λιμένα στο Βαθύ Δήμου Θάσου», με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, μέσω τεχνικού συμβούλου.

 

Η ανωτέρω απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στο έργο «Μελέτες - Έρευνες» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής έτους 2023.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μανώλης Κουτουλάκης είχε επισκεφθεί τη Θάσο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη τον Σεπτέμβριο 2022 στα πλαίσια της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στη Π.Ε. Καβάλας.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη για το ενδιαφέρον τους για τα ζητήματα της Θάσου, τα οποία εκθέτω σε κάθε μας συνάντηση.»