Αθηνά Παναγιωτίδου

Η Αθηνά Παναγιωτίδου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου η Αθηνά Παναγιωτίδου σε ανάρτηση της αναφέρει μεταξύ άλλων “κάθε κύκλος ανοίγει και κλείνει. Έτσι και ο δικός μου, σε ό,τι αφορά στην ενεργό πολιτική που ξεκίνησε το 2019 σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.”

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τoν ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Παναγιωτίδου το πρωί της Πέμπτης (18/05).

Αισιόδοξη για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καβάλας δήλωσε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια βουλευτής, Αθηνά Παναγιωτίδου.

Την Παρασκευή (03/03) η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Παναγιωτίδου, έκανε γνωστή την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης [ΟΤΑ] Νομού Καβάλας.

Το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας συμπεριέλαβε τα τρία παιδικά βιβλία της Καβαλιώτισσας νηπιαγωγού Αθηνάς Παναγιωτίδου στη μαθητική διαδικτυακή βιβλιοθήκη.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και η Συγγραφέας - Παιδαγωγός Αθηνά Παναγιωτίδου, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, προσκαλεί τους πολίτες το Σάββατο 7 Μαΐου στις 11:00 π.μ στην αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας σε μια γιορτή έκπληξη!

Ο όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» παρουσιάζει το παραμύθι της Αθηνάς Παναγιωτίδου «Χόρευε Λίνα… χόρευε!» τη Δευτ

Την απαράδεκτη όπως χαρακτηρίζουν συμπεριφορά του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, καταδικάζουν οι Μάκης Παπαδόπουλος