Την Παρασκευή (03/03) η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Παναγιωτίδου, έκανε γνωστή την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης [ΟΤΑ] Νομού Καβάλας.

 

Σε δήλωση της η κ. Παναγιωτίδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως “η τιμητική συμμετοχή μου σε κομματικό ψηφοδέλτιο ως υποψήφια βουλεύτρια, δεν θα μπορούσε να συμβαδίζει με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος ενός συλλόγου εργαζομένων, ο οποίος και θα πρέπει να είναι ακομμάτιστος.”

 

Αναλυτικά η δήλωση της αναφέρει τα εξής:

 

“Όταν ένας κύκλος κλείνει στη ζωή μας πρέπει να κλείνει με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι! Αν θέλουμε να υπηρετούμε σωστά την ζωή ,πρέπει να την υπηρετούμε με ήθος και ενσυναίσθηση τα οποία με διακρίνουν πάντα στην ζωή μου!

 

Έτσι λοιπόν η τιμητική συμμετοχή μου σε κομματικό ψηφοδέλτιο ως υποψήφια βουλεύτρια, δεν θα μπορούσε να συμβαδίζει με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος ενός συλλόγου εργαζομένων, ο οποίος και θα πρέπει να είναι ακομμάτιστος!

 

Οπότε και κατέθεσα ενώπιον των μελών του συλλόγου εργαζομένων,την παραίτηση μου από πρόεδρος και μέλος του συλλόγου και ζήτησα να την αποδεχτούν!

 

Άλλο η πολιτική και κομματική μας κατεύθυνση και άλλο ο συνδικαλισμός!

 

Ευχαριστώ όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους,σε Καβάλα και Νέστο, σε όλες τις υπηρεσίες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έκαναν την πρώτη γυναίκα πρόεδρο του ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους στο ελάχιστο!

 

Από άλλο μετερίζι πια δεν θα σταματήσω να παλεύω για το ορθό το σωστό και το δίκαιο!

 

Εύχομαι στο καινούριο σωματείο που θα προκύψει μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες καλή θητεία!

 

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση  που μπορείς να αισθανθείς  είναι όταν κατορθώνεις να κάνεις πράγματα  που οι άλλοι σου έλεγαν ότι δεν μπορείς!”