Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και η Συγγραφέας - Παιδαγωγός Αθηνά Παναγιωτίδου, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, προσκαλεί τους πολίτες το Σάββατο 7 Μαΐου στις 11:00 π.μ στην αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας σε μια γιορτή έκπληξη!

 

«Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, παιδιά του δημοτικού, αλλά και όσοι και όσες αισθάνονται παιδιά, την ωραιότερη γιορτή του χρόνου, της μανούλας!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Θα παρουσιαστούν από την ίδια την συγγραφέα τα δύο βραβευμένα της παραμύθια με τίτλο: «Μαμά Καρδιά» και «Χόρευε Λίνα χόρευε» και θα δραματοποιηθούν από την ίδια κι από τον συνεργάτη της ηθοποιό Ιορδάνη Καλαϊτζίδη.

 

Θα ακολουθήσει ατομική και ομαδική ζωγραφική από τα παιδιά, με θέμα οτιδήποτε μπορεί να αποτυπωθεί στο χαρτί, από τα ίδια τα παραμύθια της συγγραφέως αλλά και με ελεύθερο θέμα με βάση πάντα ποια άλλη....την μαμά μας!

 

«Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους.. Γιατί η μαμά είναι μια, αυτή που μας μεγαλώνει και μας πονά. Η μαμά καρδιά. Ας την γιορτάσουμε με αγάπη και κέφι», καταλήγει η ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων.

 

(δελτίο Τύπου)