γιορτή της μητέρας

Εκδήλωση - αφιέρωμα για τη γιορτή της μητέρας, έγινε και φέτος στο «Καλογερικό» στη Θάσο.

Μια όμορφη πράξη έκανε ο Σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου μαζί με τους μαθητές, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Το μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου για τη Γιορτή της Μητέρας:

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Καβαλιώτισσας Στεφανίας Τσακιράκη η οποία ζει στο Παρίσι, με αφορμή την  γιορτή της μητέρας (8 Μαΐου 2022), οπότε και θα γίνει η πρεμιέρα του βίντεο στο YouTube. 

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και η Συγγραφέας - Παιδαγωγός Αθηνά Παναγιωτίδου, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, προσκαλεί τους πολίτες το Σάββατο 7 Μαΐου στις 11:00 π.μ στην αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας σε μια γιορτή έκπληξη!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας που διοργάνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ με θέμα «Παραμυθένια γλυκά για τη γιορτή της μητέρας».

Ένα μπλουζάκι με την πρόταση «γιορτάζει η μαμά μου» γραμμένο σε 10 γλώσσες ήταν το δώρο των μαμάδων του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» σε όλα τα παιδάκια που το πρωί της Κυριακής 1

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας σχεδιάζει εκδήλωση αφιερωμένη στην Άνοιξη και στη γιορτή της Μητέρας, που θα πραγματοποιηθεί  στις 12-05-2019ημέρα Κυριακή, στο χώρο του εντευκτηρίου του, έναντι Αγίου Σίλα θέση Τακάν, πάνω από το Κωνστάντειο Γηροκομείο Καβάλας.

 

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας προσκαλεί, τιμάει και κερνάει, τις τρίτεκνες μητέρες, την Κυριακή 12 Μαΐου 2018 και ώρα 11.00 στο  Ουράνιο τόξο  στο Περιγιάλι Καβάλας.

 

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας προσκαλεί, τιμάει και κερνάει, τις τρίτεκνες μητέρες, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 10.45 στο  Ουράνιο τόξο  στο Περιγιάλι Καβάλας. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο ψυχολόγος κος Γιαννουλίδης Σταύρος. 

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας, Κυριακή 8/5/2016, επέλεξε ο σύλλογος τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας να διοργανώσει εκδήλωση για όλες τις μητέρες του συλλόγου, αλλά  και για να καλοσωρίσει και να τιμήσει  τις νέες τρίτεκνες μητέρες μέλη του συλλόγου έτους 2015