Αντώνης Μιτζάλης

Διπλάσια σε σχέση με το 2019 - χρονιά ορόσημο για τον τουρισμό πριν από την πανδημία -  ήταν η φετινή τουριστική κίνηση στο νομό Καβάλας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνη Μιτζάλη.

Δεν έχει ανακάμψει πλήρως η αγορά του νομού όσον αφορά στις αεροπορικές αφίξεις σε σχέση με το 2019 είπε στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης

«Υπάρχει δισταγμός στην κράτηση αλλά στο τέλος θα υπερισχύσει η θέληση των ανθρώπων να κάνουν διακοπές, αλλά αν δεν υπάρξει το ανθρώπινό δυναμικό δεν μπορείς να δουλέψεις», λέει στον ΚavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης. 

«Τα ξενοδοχεία πόλης αυτή τη στιγμή ζουν την τέλεια καταιγίδα. Δεν υπάρχει ζήτηση λόγω των περιορισμών της πανδημίας», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης. 

Πρόεδρος για δυο ακόμα χρόνια στο Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας θα είναι ο Αντώνης Μιτζάλης μετά την επανεκλογή του στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου

Μεγάλη προσοχή συνέστησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης ενόψει του επίσημου ανοίγματος του τουρισμού στις 15 Μαΐου.

Τηλεδιάσκεψη με φόντο την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν και την επικείμενη έλευση ταξιδιωτών από συνοριακούς σταθμούς πραγματοποιήθηκε υπό τον υφυπουργό Εσω

Η επιστροφή του τουρισμού στην κανονικότητα θα είναι σταδιακή, είπε μιλώντας στον kavalanews102,8 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης. 

Στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, όλοι εμείς στη ΜΑΚΡΥΑΜΜΟ προετοιμαζόμαστε για να προσαρμόσουμε τις πρακτικές και τα πρωτόκολλά μας στις νέες διαδικασίες που έχουν θεσπίσει οι διεθνείς και οι εθνικοί οργανισμοί

Πρόκειται για τη συνεργασία των Ενώσεων Ξενοδόχων Καβάλας και Θάσου το περασμένο καλοκαίρι με τη Fraport Greece και τη Marketing Greece με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος των δυο προορισμών. 

Την πεποίθηση ότι το 2019 θα είναι ένα έτος σταθεροποίησης καθώς και μια καλή χρονιά για τον Ελληνικό τουρισμό εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης μιλώντας στην κάμερα του Money-tourism.gr.

Διορθωτικό δελτίο τύπου για το α΄εξάμηνο του 2018, αποστέλλει σήμερα ο Σύνδεσμος ξενοδόχων Καβάλας καθώς όπως αναφέρει, στα στοιχεία που ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ημέρες υπήρξε ανακολουθία. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος αναφέρει:

Αύξηση των διανυκτερεύσεων σε ποσοστό 6,2% σημειώθηκε το 2017 σε σχέση με το 2016 στα ξενοδοχεία της Καβάλας σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα το μεσημέρι στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Ξενοδοχείο Lucy.