ανάπλαση

Αυτό φαίνεται πως έκανε και επαγγελματίας στην οδό Κουντουριώτου με τα έργα που γίνονται εδώ και ημέρες μπροστά από το κατάστημά του μέσα στην τουριστική περίοδο. 

Στη μεγαλύτερη ανάπλαση των τελευταίων 3 ή 4 δεκαετιών προχωρά η πόλη της Δράμας χάρη στο μεράκι και την επιμονή ενός τοπικού ευεργέτη...

Πρόκειται για έργο συνολικού ποσού 36.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με την προσφορά που κατέθεσε, για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. 

Παράταση με ομόφωνη απόφαση στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 έδωσε το δημοτικό  Συμβούλιο Καβάλας στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης.

Θα αλλάξει εντελώς η εικόνα του κέντρου της Καβάλας μετά την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.  

Μία φιλόδοξη πρόταση για την ανάπλαση της πλατείας δημιούργησε η Καβαλιώτικη αρχιτεκτονική εταιρεία locus³ που συμμετείχε στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Η οδός Κασσάνδρου έχει σκαφτεί ολόκληρη, ενώ εργασίες γίνονται στην οδό Κύπρου όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο που τα οχήματα στρίβουν από την οδό Δαμιανού και να πάρουν τον δρόμο που βγάζει μπροστά στο δημαρχείο.

Την Μεγάλη Δευτέρα (18/4) και την Μεγάλη Τρίτη (19/4) θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Κασσάνδρου, για

Σε πέντε φάσεις θα γίνει η ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη στην Καβάλα.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, καθώς οι μαθητές της Δ' τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας επισκέφθηκαν το δημαρχιακό μέγ

Η αρχιτεκτονική ομάδα (Σοφία Κιρτάζογλου, Πολυάννα Φραγγίδου, Μαρία Χατζηβασιλειάδου, Μαρία Καρακεσίσογλου) που ανέλαβε τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Νεαπόλεως Ποταμουδίων, παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, το σύνολο των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στην εν λόγω περιοχή από τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς αρχίζει το έργο της ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη.

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες ανάπλασης του Πάρκου Φαλήρου, που έχει σχεδιάσει ο Δήμος Καβάλας και η Υπηρεσία Πρασίνου

Μία νέα ταυτότητα, η οποία κατά το Δήμο Θεσσαλονίκης σέβεται το παρελθόν και την ίδια ώρα στρέφεται στο μέλλον, προσδίδει στην πλατεία και τον άξονα της Αριστοτέλους η πρόταση που

Άγνωστο παραμένει πότε θα αρχίσει αλλά και πότε θα ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης στην πλατεία Καπνεργάτη.

Με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, εγκρίθηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της

«Ο βουλευτής κ. Λαζαρίδης έχει γίνει ο ανώτατος παράγοντας του τόπου. Εμπνέει και συντονίζει δυο φορείς της Αυτοδιοίκησης (Δήμο Καβάλας και Π.Ε.

Προχωρά το έργο ανακατασκευής της οδού Αβέρωφ στην πόλη της Καβάλας, που επί αρκετά έτη ήταν κολλημένο, ελλείψει χρηματοδότησης.

 

Στην υπογραφή σύμβασης με τον εκπρόσωπο της εταιρίας που ανέλαβε την ανάπλαση της πλατείας Αμυγδαλεώνα, προχώρησε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

 

Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου και Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, άρχισαν το πρωί της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2020, τις εργασίες ανάπλασης του πάρκου που

Ένα έργο ύψους 887.000 ευρώ για την ανάπλαση της περιοχής από την οδό Αβέρωφ μέχρι την οδό Φιλικής Εταιρίας στοχεύει να εντάξει στο πρόγραμμα Οργανωμένης Χωρικής Επέμβασης της περιφέρειας ΑΜΘ για την Εγνατία Οδό ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας.

Υπογράφηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, από τον Δήμο Καβάλας και τον ανάδοχο μελετητή, η σύμβαση για τη «μελέτη ανάπλασης της οδού Φιλίππου και τμήματος της οδού Κομνηνών» της πόλης της Καβάλας, συνολικής δαπάνης 22.095 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Στο πάρκο που βρίσκεται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας και στο πάρκο που βρίσκεται επί των οδών Καποδιστρίου-Τσιμισκή και Παπανικολή, εξωραΐστηκε ο χώρος τοποθετώντας η Διεύθυνση Πρασίνου συνθέσεις εποχιακών φυτών