Οι δηλώσεις στελεχών της διοίκησης του Δήμου ότι «Καλαμίτσα τέλος για τον Δήμο Καβάλας» δείχνουν ότι η εγκατάλειψη της Καλαμίτσας από τον Δήμο Καβάλας είναι πολιτική απόφαση της κ. Τσανάκα.

 

Αντί να φροντίσει να περιποιηθεί την Καλαμίτσα, η διοίκηση Τσανάκα “έτρεχε” στην Ινδία και σπαταλούσε τα χρήματα των δημοτών.

 

Αυτή είναι η “αντίληψη” της διοίκησης του Δήμου για την τουριστική ανάπτυξη…

 

Με τη διοίκηση Τσανάκα χάνουμε το στρατόπεδο Ασημακόπουλου, χάνουμε το Κάτω Νοσοκομείο, χάνουμε το παλιό Πρωτοδικείο, χάνουμε την Καλαμίτσα, χάνουμε και τη Γαλάζια Σημαία, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το ανοιχτό Κολυμβητήριο!

 

Όχι άλλα χαμένα χρόνια, όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες!

 

Η απόφαση αυτή της διοίκησης Τσανάκα αποτελεί “ομολογία” ανικανότητας και αποτυχίας της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Καβάλας και των Καβαλιωτών.

 

Είναι επίσης αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της προηγούμενης διοίκησης Σιμιτσή – Μουριάδη να προετοιμαστεί σωστά, ώστε ο Δήμος Καβάλας να ξεκινήσει έγκαιρα τις συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Σε μια περίοδο μάλιστα που οι αρνητικές εξελίξεις σε βάρος των δήμων ήταν ραγδαίες.

 

Εμείς δεσμευόμαστε: η κατάσταση αυτή θα αλλάξει μετά τις δημοτικές εκλογές, με εμάς στη διοίκηση του Δήμου.

 

Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες. Αυτή είναι η δική μας άποψη. Τελεία και παύλα!

 

Με όραμα, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, με ικανή ομάδα,

 

με έναν ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ανεβάζουμε τον τόπο μας ψηλά, εκεί που του αξίζει!

 

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας