Αλλάζει πλήρως, από το ερχόμενο καλοκαίρι, ο τιμοκατάλογος που ισχύει για τους χρήστες του Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας.

 

Τι ισχύει σήμερα στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας.

Η μηνιαία συνδρομή ενηλίκων στο κολυμβητήριο που ισχύει σήμερα είναι 25 ευρώ και δεν ισχύουν κάποιες εκπτώσεις. Με αυτή τη συνδρομή μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο όσο συχνά επιθυμεί, καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

Οι εκπτώσεις που θα ισχύσουν από το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, από το καλοκαίρι θα ισχύσουν οι εξής εκπτώσεις στις συνδρομές ειδικών κοινωνικών ομάδων:

α) Έκπτωση 50% στη συνδρομή των μελών τρίτεκνων οικογενειών

β) Έκπτωση 25% για τους ανέργους

γ) Έκπτωση 20% σε όσους προπληρώνουν ετήσια συνδρομή

δ) μηνιαία κάρτα με κόστος 40 ευρώ, στα μέλη όλων των αθλητικών σωματείων του Δήμου Καβάλας για χρήση του κολυμβητηρίου κατά τις ώρες του κοινού

ε) μηνιαία συνδρομή 10 ευρώ για τους μαθητές σχολείων.

 

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Η πρόταση για αναπροσαρμογή των συνδρομών συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας το οποίο την ενέκρινε, κατά πλειοψηφία.

Μειοψήφησε ο δημοτικός σύμβουλος (Λαϊκή Συσπείρωση-ΚΚΕ) Χρήστος Ποτόλιας που ζήτησε η χρήση του κολυμβητηρίου να είναι δωρεάν για όλους τους δημότες.

Από εκεί και πέρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων που υπερψήφισαν την απόφαση, έκαναν αρκετές παρατηρήσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πόλη» (ΣΥΡΙΖΑ) Άρης Βέρρος ζήτησε να παρέχονται δωρεάν οι υπηρεσίες του κολυμβητηρίου σε όλους τους άπορους δημότες.

Από την ίδια παράταξη, ο Νίκος Μουρτασάγας είπε πως η έκπτωση για τους ανέργους πρέπει να δίνεται όχι μόνο με την επίδειξη κάρτας ανεργίας σε ισχύ αλλά και με την υποβολή εκκαθαριστικού σημειώματος από το οποίο να προκύπτει χαμηλό εισόδημα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος ζήτησε από τη διοίκηση του Δήμου να δώσει μεγαλύτερη έκπτωση στους ανέργους. Συγκεκριμένα είπε αντί για 25% να χορηγηθεί έκπτωση 50%. Πρότεινε επίσης  να δίδεται το δικαίωμα δωρεάν χρήσης σε δημότες που ακολουθούν ειδικές θεραπευτικές αγωγές.

 

Το κολυμβητήριο της Καβάλας δεν είναι μόνο για κολύμβηση!

Πέρα από τη χρήση των πισινών για κολύμβηση, το κολυμβητήριο παρέχει και άλλες υπηρεσίες όπως πόλο, αυτοάμυνα, aerobic, pilates, aqua aerobic, wing tsun, γενική γυμναστική, προγράμματα 3ης ηλικίας, προγράμματα για ΑΜΕΑ, προγράμματα Αποκατάστασης, baby swimming, προγράμματα για εγκύους, προγράμματα προετοιμασίας για ΑΕΙ, εργασιακή άθληση κ.α.

Επιπλέον προσφέρονται υπηρεσίες αισθητικής όπως χαλαρωτικό μασάζ. Επίσης στο κολυμβητήριο λειτουργεί και Διαιτολογικό γραφείο.

 

Πληροφορίες

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στο Περιγιάλι, πίσω από το Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Η πρόσβαση σε αυτό μπορεί να γίνει με αστικό λεωφορείο (γραμμές 11 και 3) ή με αυτοκίνητο (υπάρχει χώρος στάθμευσης).

Για την εγγραφή στο κολυμβητήριο είναι απαραίτητη μία ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο και μία ιατρική βεβαίωση από παθολόγο/καρδιολόγο. Ειδικά για τα προγράμματα βρεφών/παιδιών, είναι απαραίτητες οι παιδιατρικές εξετάσεις.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2510831604 και 2510831614