“Είμαι υπεύθυνη” τιτλοφορείται το νέο μουσικό κομμάτι της καλλιτέχνιδας Penelope, η οποία κατάγεται από τη Θάσο κι αποφάσισε να τιμήσει το νησί της, γυρίζοντας στην πρωτεύουσα του το βιντεοκλίπ της νέας κυκλοφορίας. 

 

Και όχι μόνο επέλεξε τον τόπο της αλλά είχε στο πλευρό της και τον επίσης Θάσιο, διακεκριμένο στο συγκεκριμένο είδος Θωμά Δουκινίτσα, ο οποίος έχει βάλει το μαγικό του χεράκι σε βίντεοκλιπ πολλών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. 

 

Το βίντεοκλιπ έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στο κανάλι της cobalt στο youtube. 

 

 

 

Τα γυρίσματά του είχαν πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι στη Θάσο, υπό την σκηνοθετική ματιά του Θωμά Δουκινίτσα, με ένα άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό concept, αξιοποιώντας την φυσική ομορφιά των τοπίων, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο μουσικό και ενδυματολογικό στύλ της “Penelope” το οποίο είναι και αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίσει.

  

Η παραγωγή του κλίπ έγινε απο την Creativity Films Ltd. σε συμπαραγωγή της inFokus.gr, με μια άριστη ομάδα συντελεστών που δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

 

Από τη Θάσο στη Θεσσαλονίκη 

Η Penelope, κατά κόσμον Νέλλυ Τσιακυρίδου, κατάγεται από τη Θάσο αλλά ζει εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των τριών ετών. Σπούδασε πιάνο, αρμόνιο και κανονάκι, ενώ στη συνέχεια σπούδασε και τραγούδι. Η καλλιτεχνική της φύση ωστόσο την οδήγησε να σπουδάσει και σχέδιο μόδας στην Ελλάδα και στη συνέχεια fine arts στο Λονδίνο. Όπως λέει η ίδια, ασχολείται και με τη μουσική και με το σχέδιο επαγγελματικά καθώς αγαπά και τα δυο. Τα τελευταία 5 χρόνια εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη

 

Έπονται κι άλλα βιντεοκλιπ στη Θάσο 

Μιλώντας στο KavalaNews.GR ο Θωμάς Δουκινίτσας, το βιντεοκλιπ γυρίστηκε στον Λιμένα. “Αν και αρχικά θέλαμε να κάνουμε αρκετά γυρίσματα σε όλη την Θάσο, αποφασίσαμε μετά από πολλή μελέτη ότι λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης, και για πρακτικούς λόγους έπρεπε να γίνει κάπου κοντά σε παροχές υπηρεσιών και ηλεκτρικού ρεύματος, οπότε γι΄ αυτό επιλέξαμε το καρνάγιο, την αγορά του Λιμένα, τον φάρο και το limani cocktail bar. Κι αφού έχει γίνει η αρχή τώρα... ας κρατήσουμε τις υπόλοιπες ομορφιές της Θάσου για τα επόμενα κλιπ που θα γυρίσω” είπε χαρακτηριστικά. 

 

Οι συντελεστές του βίντεο κλιπ 

Μουσική: Franki Louvaris 

Στίχοι:
Σοφία Παπαβασιλείου 

Παραγωγή - Ενορχήστρωση: Γιάννης Κυφωνίδης
bk Studios 

Σκηνοθεσία: Θωμάς Δουκινίτσας 

Κινησιολογία - Σκηνογραφία: Κατερίνα Τσουμάνα 

Αερολήψεις - Διευθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Καρδόγερος 

Βοηθός Οπερατέρ: Μενέλαος Πριμεράκης 

Ηθοποιοί:
Νίκη Τσιακυρίδου / Θεοδόσης Φυλακτός 

Μακιγιέζ: Έλενα Λουκά 

Hair Stylist: Κωσταντίνος Μανίκας 

Styling:
Πηνελόπη Τσιακυρίδου 

Κάμερες - Φακοί: Videotex Productions 

Motion Control - Gimbal - Φωτιστικά: InFokus.gr 

Ευχαριστούμε τα καταστήματα: Asimavgi’s Αίθουσα Τέχνης Limani Cocktail Bar 

Ευχαριστούμε το προσωπικό του karnagio beach bar Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Θάσο 

Εκτέλεση Παραγωγής:
Creativity Films Ltd. - www.creativityfilms.gr 

Συμπαραγωγή:
InFokus - www.infokus.gr 

Παραγωγοί: Αλεξάνδρα Στεφανίδου Πηνελόπη Τσιακυρίδου