Λίγες ημέρες μετά το οικογενειακό της ταξίδι στη Θάσο, η τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο youtube ένα video (vlog) με τις εμπειρίες της από το νησί. 

 

Το ίδιο κάνει μετά από κάθε τόπο που επισκέπτεται, με μια βασική διαφορά: στη Θάσο κράτησε κλειστή την κάμερα σχεδόν σε όλες τις ημέρες διαμονής της, παραδεχόμενη πως ξεκουράστηκε πραγματικά. Σε όλο σχεδόν το βίντεο εμφανίζεται άβαφη και αχτένιστη, ενδεικτικά της χαλαρότητας με την οποία πέρασαν στο νησί. 

 

Στην ανάρτησή της στη σελίδα της στο youtube, που μετρά ήδη δεκάδες χιλιάδες θέασεις, θα δει κανείς μερικές από τις ομορφιές της Θάσου αλλά κυρίως την εμπειρία της στο μασάζ... με τσίπουρο. 

 

Γράφει σχετικά: “Οικογενειακό Vlogάκι στη Θάσο. Παραλίες και που τελικά καταλήξαμε, μασάζ με ελαιόλαδο και ρακί, βόλτα στη χώρα της Θάσου και επιβίωση στα επικίνδυνα τραμπολίνο αλλά και το μεγαλύτερο μπαλκόνι σουίτας ξενοδοχείου ever!”

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, έχουν μαζί τους στα ταξιδιά τους τους δύο γιους τους, Μιχαήλ Άγγελο και Φίλιππο Ραφαήλ, με τους οποίους γύρισαν αρκετά μέρη και στη Θάσο. Το ταξίδι που καταγράφει στο vlog αρχίζει από την παραλία Porto Vathy γνωστή και ως Marble Beach ή αλλιώς... παραλία του μαρμάρου, μετά τη Σαλιάρα. 

 

Η οικογένεια τελικά δεν κάθισε για μπάνιο καθώς μάλλον... δεν ήταν η μέρα της. Αποφάσισαν να συνεχίσουν για τον Παράδεισο (Μακρύαμμο Κοινύρων), μια παραλία που χαρακτήρισαν «πραγματικό παράδεισο».  

 

Το vlog δείχνει τη Σίσσυ να δέχεται μασάζ με τσίπουρο και ελαιόλαδο, δείχνει το ηλιοβασίλεμα από τη μεγάλη βεράντα της σουίτας του ξενοδοχείου Ilio Mare στη Σκάλα Πρίνου ενώ το βράδυ η οικογένεια Μαραντίνη κάνει βόλτες στο Λιμένα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ