Στο πλαίσι ενημέρωσης του κοινού, σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας για λόγους ασφάλειας ναυσιπλοΐας την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 από ώρα 17:00 έως ώρα 21:30, ήμερες διεξαγωγής αεροπορικών επιδείξεων «KAVALA AIRSEA SHOW 2018»,

 

1. απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων-πλοιαρίων-σκαφών-λέμβων θαλασσίων μέσων αναψυχής καθώς και κάθε άλλη αλιευτική–ψυχαγωγική δραστηριότητα (επαγγελματική- ερασιτεχνική) στο θαλάσσιο χώρο του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας, του Λιμένα Ιχθυόσκαλας Καβάλας καθώς και στην θαλάσσια περιοχή που ορίζεται από τα παρακάτω στίγματα: 

2. Επίσης, απαγορεύεται για την ασφάλεια των λουομένωνκατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες το μπάνιο στην παραλία Ραψάνης Καβάλας πέραν της οριοθετημένης από τους κίτρινους σημαντήρες θαλάσσιας περιοχής. 

3. Επιπροσθέτως, για την ασφαλή διεξαγωγή των αεροπορικών επιδείξεων «KAVALA AIRSEA SHOW 2018» από την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 06:00π.μ. μέχρι την Κυριακή 01 Ιουλίου 2018 και ώρα 06:00 π.μ. απαγορεύεται ο ελλιμενισμός κάθε πλεούμενου μέσου από τον Νότιο μώλο του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας καθώς και η κίνηση κάθε πλεούμενου με υπερυψωμένη κατασκευή-κατάρτι πέραν των τεσσάρων (04) μέτρων ύψους από τον Δυτικό μώλο του Ν.Ο.Κ. και από το λιμένα Καβάλας για το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Οι απαγορεύσεις ισχύουν για τις συντεταγμένες που δίνονται στο χάρτη