Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας δίνει στη δημοσιότητα το ειδικό πρόγραμμα κάλυψης του Εθνικού Οδικού Δικτύου με έκτακτα μέτρα, κατά την περίοδο του Πάσχα. Η κάλυψη θα γίνει με ανάπτυξη σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου Κινητών Μονάδων Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής και Ασθενοφόρων.

 

Το Παράρτημα Καβάλας και οι τομείς του θα καλύψουν το Εθνικό Οδικό Δίκτυο ως εξής:

 

• Κατά τις ημέρες εξόδου και επιστροφής, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, ασθενοφόρο του Παραρτήματος Καβάλας θα κάνει βάση στον Κόμβο Μουσθένης για την κάλυψη της Εγνατίας Οδού.

 

 

• Ο Τομέας ΕΚΑΒ Σερρών θα καλύψει το Εθνικό Οδικό Δίκτυο ευθύνης του τις ημέρες εξόδου καιεπιστροφής, με ένα ασθενοφόρο το οποίο θα κινείται στο οδικό άξονα Σερρών - Θεσσαλονίκης.

 

 

• Ο Τομέας ΕΚΑΒ Δράμας θα καλύψει το Εθνικό Οδικό Δίκτυο Δράμας και μέχρι τα όρια του νομού, τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες εφόσον υπάρχει η δυνατότητα από την Βάση του Αγίου Αθανασίου Δράμας.

 

 

• Ο Τομέας ΕΚΑΒ Ροδολίδους θα καλύψει το Εθνικό Οδικό Δίκτυο Δράμας – Θεσσαλονίκης τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες από ασθενοφόρο που θα εδρεύει στον Σταθμό Ροδολίβους.