Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία της Βάσως Εγγονοπούλου η οποία αντιμετώπισε με θάρρος τον καρκίνο, τον νίκησε αλλά τώρα πρέπει να βάλει πάλι τα δυνατά της για να σταθεί όρθια στη νέα περιπέτεια της υγείας της.

 

Η 50χρονη από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, μητέρα τριών αγοριών, έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι εκτός από δρομέας και μεγάλη αγωνίστρια της ζωής. Αρχικά αντιμετώπισε με επιτυχία τον καρκίνο στο στήθος και τους λεμφαδένες, η πορεία της υγείας της εξελίχθηκε πολύ καλά αλλά πρόσφατα διαγνώστηκε με μετάσταση του καρκίνου στο στέρνο.

 

Η γυμναστική και κυρίως το τρέξιμο την κρατούν όχι μόνο όρθια αλλά και πολύ αισιόδοξη. Κάνει καθημερινά ποδήλατο και προετοιμάζεται συνεχώς για τον επόμενο αγώνα. Έχει τρέξει στο μαραθώνιο στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε αντίστοιχες διοργανώσεις στην Δράμα, την Καβάλα και αλλού και γενικά δεν αφήνει καμία τέτοια διοργάνωση να πάει χαμένη. Βάζει στόχους και τους κερδίζει.

 

Έτσι και με τον καρκίνο. Το συγκινητικό βίντεο με τα λόγια θάρρους που εκπέμπει ως μήνυμα προς όλους τους καρκινοπαθείς, τραβήχτηκε στην παραλία της Καβάλας, όπου βρίσκεται συχνά, πότε για τις εξετάσεις της στο νοσοκομείο και πότε για να δει φίλους και συγγενείς.

 

Κι επειδή όπως είπαμε, δεν το βάζει κάτω, την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου θα λάβει μέρος στον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run, όπου αναμένεται να βραβευθεί από τον Σύλλογο Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ