Άγιος Αθανάσιος

Βλάβη σε ντίζα χειριστηρίου διαπιστώθηκε στο πλοίο «Άγιος Αθανάσιος» την ώρα που πήγε να φύγει από το Λιμένα Θάσου με προορισμό την Κεραμωτή, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024.

Στον οικισμό Κάστρο στη Θάσο πλήθος πιστών γιόρτασε τη μεγάλη εορτή του Αγίου Αθανασίου.

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ'' Ν.Π 12524, στον νέο λιμένα Θάσου.

Στον οικισμό Κάστρο στη Θάσο πλήθος πιστών γιόρτασε τη μεγάλη εορτή του Αγίου Αθανασίου.

Από την ερχόμενη Τρίτη 15 Μαρτίου θα επαναλειτουργήσουν τα Κ.Α.Π.Η.

Στο Κάστρο των Λιμεναρίων στη Θάσο βρέθηκαν αιρετοί της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για να τιμήσουν την μνήμη του πολιούχου Α

Πολύ πιο μπλεγμένη απ΄ ό,τι φαινόταν αρχικώς, είναι τελικά η υπόθεση με την κλοπή της σορού από τα κοιμητήρια της Ελευθερούπολης. 

 

Κάθε χρόνο στις 17 και 18 Ιανουαρίου οι κάτοικοι της Θάσου τιμούν τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου. Ωστόσο φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που είναι σε ισχύ και αφορά τις μετακινήσεις. 

 

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του στην γραμμή Κεραμωτή - Λιμένας Θάσου και αντιστρόφως το F/B ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ της Thassoslink ενώ έδωσε την σκυτάλη στο ΝΙΚΗΤΗΣ .

Μηχανική βλάβη παρουσίασε, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 29 Ιουνίου, το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” Ν.Π. 12524, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολόγιου από λιμένα Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής.

Μηχανική βλάβη παρουσίασε, πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη 5/2/2020, το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” Ν.Π.

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου η Λιμενική Αρχή Θάσου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ'' Ν.Π. 12524, για δυσλειτουργία στο αριστερό σύστημα πρόωσης του πλοίου

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία της Βάσως Εγγονοπούλου η οποία αντιμετώπισε με θάρρος τον καρκίνο, τον νίκησε αλλά τώρα πρέπει να βάλει πάλι τα δυνατά της για να σταθεί όρθια σ