Ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης και ένα μαχαίρι έκρυβε στο δώμα όπου διέμενε ένας άνδρας στη Θάσο, ο οποίος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από στοχευμένη έρευνα των τοπικών αρχών.

 

Τέλος στη δράση ενός άνδρα στη Θάσο έβαλαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του υπόπτου.

 

Κατά την έρευνα στο δώμα όπου διέμενε ο συλληφθείς, εντοπίστηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που ξεπερνά το ένα κιλό. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 6,3 γραμμαρίων.

 

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων.

 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη χθες (30-6-2026) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

 

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι κατείχε σε δώμα που διαμένει, δύο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -1- κιλού και -6,3- γραμμαρίων και -1- μαχαίρι.

 

Κατασχεθήκαν οι παραπάνω ποσότητες φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, το μαχαίρι, το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.»