σύλληψη

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024 στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία γυναίκα ξένης καταγωγής.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου 2024 σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου ένας άνδρας.

Ο δράστης που παρέμενε παράνομα στη χώρα, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προσέκρουσε με το ανωτέρω αυτοκίνητο σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας φθορές.

Συνελήφθησαν στην Χρυσούπολη Καβάλας τρεις άνδρες, διότι εντοπίσθηκαν να ασκούν υπαίθριο εμπόριο.

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024 στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος νομοθεσίας περίαλλοδαπών

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση. 

Συνελήφθη άνδρας ελληνικής καταγωγής κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Εξιχνιάσθηκαν έξι υποθέσεις απατών εκ των οποίων τέσσερις τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 28-9-2023 έως 2-4-2024 σε βάρος ηλικιωμένων στην Ξάνθη και σε οικισμό της Θάσου.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνελήφθη το πρωί της 1ης Απριλίου 2024 στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας ένας άνδρας ξένης καταγωγής.

Συνελήφθησαν δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων για βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν τρεις άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής για κλοπή.  

Συνελήφθη άνδρας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις απατών τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας, της Ασπροβάλτας και της Ξάνθης.

Σελίδες