σύλληψη

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για τον άνδρα που έκλεινε ραντεβού και συναντούσε γυναίκες σε διαμερίσματα Airbnb στην Καβάλα και μετά την ερωτική συνεύρεση, τις αποσπούσε χρήματα.

Για βιασμό, αντιποίηση αρχής και ληστεία αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Καβάλας ένας 29χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Η γυναίκα καταδικάστηκε στην Καβάλα και παίρνει το δρόμο για τη φυλακή. Πλήρωσε μια σειρά από συκοφαντικές αναρτήσεις που έκανε, από ψεύτικα προφίλ στο Facebook…

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου 2023 ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής ο οποίος οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πινακίδες άλλου οχήματος.

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023, ένας άνδρας ξένης καταγωγής διότι οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο από την Αθήνα.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2023, στο αεροδρόμιο της Καβάλας δύο άνδρες ξένης καταγωγής που προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για τη Γερμανία με πλαστές γαλλικές ταυτότητες.

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Οι δυο δράστες μπήκαν σε επιχείρηση που ήταν κλειστή και δεν λειτουργούσε και αφαίρεσαν ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο της έρευνας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 58χρονης ημεδαπής για απάτη και παραβάσεις των Νόμων που αφορούν τα εργαστήρια ελευθέρων σπουδών και την ίδρυση και λειτουργία κολλεγίων.

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν ένας σουγιάς και μια σιδερογροθιά.

Συνελήφθησαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, σε Καβάλα, Ροδόπη και Έβρο, 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες. 

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σε σύλληψη 7 διακινητών σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησαν οι αστυνομίες διευθύνσεις Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Καβάλας.

Συνελήφθη την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Σελίδες