γράφει ο 

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Με πολλές συμμετοχές διεξήχθη και φέτος το 5ο Pravi Trail Run στην Ελευθερούπολη, ένας αγώνας που χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται σε θεσμό για το ορεινό τρέξιμο στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Την Κυριακή 29 Μαρτίου, η Ελευθερούπολη φιλοξένησε για ακόμη μία χρονιά δρομείς από όλη την Ελλάδα, σε μια γιορτή αθλητισμού, φύσης και περιπέτειας στους πρόποδες του επιβλητικού Παγγαίου Όρους.

 

Το Pravi Trail Run σχεδιάστηκε από δρομείς για δρομείς, με στόχο να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ορεινού τρεξίματος μέσα σε μοναδικά φυσικά τοπία.

 

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων η Έλενα Σιαχούδη από τη Θάσο κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο με χρόνο 25:41, σε έναν αγώνα που είχε +160 υψομετρική.

 

Αυτός είναι ο 3ος σερί αγώνας μέσα στο 2026 που η αθλήτρια της Andronikidis team κατακτά την 1η θέση (στο Kavala Trail Run είχε πετύχει και ρεκόρ διαδρομής).

 

Πλέον επόμενος στόχος για την Έλενα ο αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Σταυρό Θεσσαλονίκης στις 5 Απριλίου.