Ελευθερούπολη

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023, για τον «6οΠαπαχρηστίδειο Δρόμο», ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Στην επέκταση και αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Ελευθερούπολης προχωρά ο Δήμος Παγγαίου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.825.000€

Μουσική εκδήλωση με τίτλο "Γυναίκας Φωνή" οργανώνει το γυναικείο φωνητικό σύνολο "Μελίρρυτες" του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου το "Πράβι".

Τους αγώνες στίβου του 5ου Ομίλου της Β΄ Φάσης θα φιλοξενήσει ο Δήμος Παγγαίου την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, αλλά και τους τελικούς την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Φρουτοσαλάτες ετοίμασαν εκπαιδευόμενοι Chef,  και τις μοίρασαν στους συμμετέχοντες του Pravi Trail Run.

Ανακοίνωση για όσους θα τρέξουν στο Ρravi Trail Run εξέδωσε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Παγγαίου (Eleftheroupoli Runners).

Έκθεση ζωγραφικής με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα αμφιθεάτρου Φρίξου Παπαχρηστίδη, στο δημαρχείο Ελευθερούπολης.

Στην Ελευθερούπολη σημειώθηκε η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί τον Ιανουάριο καθώς η θερμοκρασία έφτασε στους 18,6°C.

Μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελευθερούπολης, μια εξαιρετική επιχείρηση που αυτά τα δύσκολα χρόνια προσέφερε εργασία σε πάνω από 200 κυρίως νέους ανθρώπους

«Ο χώρος είναι ιδανικός και τα επόμενα χρόνια μπορεί να μετατραπεί σε ενα καταπληκτικό χώρο αντάξιο της Ονειρούπολης και του Μύλου των Ξωτικών!"

Ένα πολύ όμορφο πάρτι διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/12) στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης, με πολύ κόσμο και δυνατή μουσική. Τα έσοδα θα δοθούν στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελευθερούπολης Αρωγή.

Με τη συναυλία της Μουσικής Σχολής «Αρμονία» της Ν. Περάμου, συνεχίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022 οι εκδηλώσεις στον Δήμο Παγγαίου.

Αν υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αυτό έρχεται από τον κρεοτέχνη Κώστα Μαμάτσιο, από την Ελευθερούπολη και δεν είναι άλλη από την μοναδική… Καραμελωμένη Πανσέτα! 

Θαυμαστό το αποτέλεσμα επανάχρησης και μετατροπής του Οικοτροφείου της Ελευθερούπολης σε Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Η ομάδα των Γιατρών του Κόσμου στην Καβάλα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Καβάλας στην Ελευθερούπολη του Ν. Καβάλας, στο πλαίσιο της δράσης τους για την πρόληψη και την προαγωγής της Υγείας.

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες για την δημιουργία ενός μικρού Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Η start up του Ηλία Ταγκόπουλου αξιοποιεί την AI για ανάλυση δεδομένων, που γίνονται η βάση καινοτόμων ανακαλύψεων ερευνητών, επιστημόνων, εταιρειών.

Με άριστες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν στην Ελευθερούπολη οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν στην Ελευθερούπολη, έδρα του Δήμου Παγγαίου, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Στην αρχή η ταυτότητα του άνδρα ήταν άγνωστη όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον παλαίμαχο αθλητή Αλέκο Παρίση με καταγωγή από την Ελευθερούπολη.

Με τα Τρίκαλα είναι αντιμέτωπη η Ελευθερούπολη στον τελικό του 1ου τουρνουά «Χρήστος Γκότας» που διεξάγεται στο Δημοτικό Κλειστό των Τρικάλων.

Τον πρώτο Αμερικανό παίκτη, χωρίς κοινοτικό διαβατήριο, στην ιστορία της Α2, ανακοίνωσε η Ελευθερούπολη.

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου στο κέντρο της Ελευθερούπολης για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου στο κέντρο της Ελευθερούπολης για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή πραγματοποιεί την Τετάρτη (22/6) στις 21:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα διεξαχθεί η «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη.

Μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία έζησαν οι μαθητές από τα τρία Δημοτικά Σχολεία της Ελευθερούπολης. 

Σελίδες