Ο Νίκος Ξανθόπουλος πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΚ, σε ανάρτηση του αναφέρει πως μία απλή σύνδεση ενός μαγαζιού στα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ, κοστολογείται στα 1000 ευρώ.

 

Παράλληλα κοινοποιώντας φωτογραφίες παρουσιάζει πως έγινε κακή δουλειά όταν έγινε μία σύνδεση. Έσπασαν το μαρμάρινο κράσπεδο και αντί για μάρμαρο έριξαν τσιμέντο. 

 

 

Ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με λέτε υπερβολικό, άδικο, με ρωτάτε καλά δεν βρίσκεις τίποτα σωστό; Πάμε μαζί λοιπόν, για να βρούμε που το χάσαμε! Ζητάς σύνδεση του μαγαζιού σου στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. Κοστολογείτε απο την ΔΕΥΑΚ η δουλειά 1.000 ευρώ τα οποία καταβάλεις. 

 

Δεν θα μιλήσω για τιμές και άλλα ταπεινά. Το πολυμελές συνεργείο έρχεται και ξανάρχεται. Απαιτείται περίπου μια εβδομάδα για να τελειώσει δουλειά, ούτε μιας ημέρας, με όρους ιδιωτικής οικονομίας. Και μετά από αυτό το διάστημα, το αποτέλεσμα είναι αυτό; Ρε πάτε καλά; Σπάσατε το μαρμάρινο κράσπεδο και αντί για μάρμαρο ρίξατε αυτό το παλιοτσιμέντο; Σπάσατε πλακάκια στο πεζοδρόμιο και αντί να ξανά βάλετε πλακάκια, κάνατε αυτό το καραγκιοζιλίκι; 

 

Ρίξατε τσιμέντο, το οποίο χαράξατε για να παρασιτήσετε και καλά το πλακάκι που δεν βάλατε; Αυτά είναι τα έργα και ημέρες του κυρίου Μουριάδη! Που είναι; Και ρωτάτε εμένα, γιατί η πόλη έχει δήμαρχο; Εσείς νομίζετε ότι έχετε δήμαρχο και εκείνος ότι δημαρχεύει! Και το 28 Μουριάδη θα ψηφίσω και εγώ! Για να ολοκληρώσει το έργο του!»