Συνελήφθησαν χθες (8-7-2016) και σήμερα (9-7-2016), στους νομούς Δράμας και Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 50, 44 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών. 

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, συνέλαβαν τον 50χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 103,6 γραμμαρίων.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο βράδυ, σε χωριό της Καβάλας,  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι κατείχε 56 δσκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και HIPNOSEDON.

 

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 37 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL, HIPNOSEDON και LEXOTANIL.

 

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και φαρμακευτικών δισκίων. 

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας και το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.