ναρκωτικά

Συνελήφθη άνδρας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (01/02) στην Καβάλα, δύο αρχαιοκάπηλοι, από αστυνομικούς από τα Ιωάννινα.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν οκτώ άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 5 μέλη εγκληματικής οργάνωσης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από οικίες

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023 ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε με μικροποσότητα ηρωίνης.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Καβάλα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το σύνολο των συλλήψεων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ανέρχεται στα 13.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10), σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι εντόπισαν στην οικία του νάιλον συσκευασίες και δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3.839 γραμμαρίων και 6 φυτά κάνναβης 2 περίπου μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε ο δράστης.

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν σε περιοχές της Καβάλας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Έξι άτομα ελληνικής καταγωγής συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές σε διάφορες περιοχές της Καβάλας, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν έξι (6) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη σύλληψη δύο νέων ελληνικής καταγωγής, ενός 28χρονου και μίας 24χρονης προέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Σε κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι λιμενικές αρχές στο λιμάνι της Καβάλας στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που έγιναν στα λιμάνια της χώρας από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου.

Σελίδες