Στη σημαντικότητα της ανάληψης της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βολλευ Κορασίδων απο το Δήμο Καβαλας, αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης η Δήμαρχος Καβάλας, κυρία Δήμητρα Τσανακα, προτρέποντας τους Καβαλιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ. 

"Απο τη στιγμή που ο Γιωργος Φιλοσογλου φρόντισε να αδειοδοτηθούν τα γήπεδα, ήταν επόμενο να μπορούμε σαν πόλη και σαν Δήμος να διεκδικούμε μεγάλες διοργανώσεις...", τόνισε μεταξύ των άλλων η κυρία Τσανακα. 

"Παρ' οτι υστερούμε σε αθλητικες εγκαταστάσεις σαν πόλη, εντούτοις το 2016 έχουμε αναλάβει και θα διοργανώσουμε ακόμη μεγαλύτερες αθλητικες εκδηλώσεις", δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμου&Παιδειας, κ.Γιωργος Φιλοσογλου, θυμίζοντας πως τις επόμενες βδομάδες η πόλη θα φιλοξενήσει ιδιαιτέρα σημαντικές διοργανώσεις στο μπάσκετ, στο τραμπολίνο και στο στίβο! 

"Αξίζουν πολλα μπράβο στον Γιωργο Φιλοσογλου που έτρεξε όλο αυτο το διάστημα με αποτέλεσμα να έχουμε άψογες εγκαταστάσεις αθλητικες και να αναλάβουμε τοσο σημαντικούς αγωνες", είπε η προεδρος της Δημωφελεια Καβαλας, κυρία Αναστασια Ιωσηφιδου. "Εμεις ως Δημωφελεια παντα θα στηρίζουμε και θα ημαστε κοντα σε τέτοιου είδους ενέργειες".