Επίσκεψη στην έδρα του δήμου Παγγαίου, την Ελευθερούπολη και συγκεκριμένα στο δημαρχείο Παγγαίου, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, 50 περίπου μαθητές και μαθήτριες της Δ’ και Ε΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μελισσοκομείου της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων, συνοδευόμενοι τους δασκάλους τους.

 Τους μαθητές υποδέχτηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο οποίος δέχτηκε τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών, που αφορούσαν κυρίως τη λειτουργία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου και των υπηρεσιών του Δήμου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για την ιστορία του κτιρίου και των προσώπων που πέρασαν από το αξίωμα του δημάρχου,  μέσα από μια σύντομη ιστορική αναδρομή από τον κ. Καλλινικίδη και ανάλυσης του φωτογραφικού υλικού της αίθουσας, ενώ επισημάνθηκε και το φιλανθρωπικό έργο του ευεργέτη της πόλης, Φρίξου Παπαχρηστίδη.

 Οι μαθητές πριν επισκεφτούν το δημαρχείο, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης και να ενημερωθούν για τη λειτουργία της, η οποία εδώ και δεκαετίες προσφέρει υψηλές υπηρεσίες σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με το τμήμα κινητής μονάδος βιβλίων.