Πρόσληψη εποχικού προσωπικού για χρονικό διάστημα (2) μηνών, για επείγουσες ή εποχικές ή πρόσκαιρες ανάγκες." Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών, η ικανοποίηση των οποίων αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα για τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, και συγχρόνως έχοντας υπόψη:

1. Το γεγονός ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας πρέπει το επόμενο διάστημα να καλύψει τις ανάγκες της, όπως αυτές έχουν προκύψει μετά από την πληθυσμιακή και γεωγραφική της επέκταση (Ν.3852/10 Καλλικράτης).

2. Να καλυφθούν κενά αποχώρησης προσωπικού (άδειες, συνταξιοδοτήσεις).

3. Να υπάρχει η δυνατότητα επέμβασης και παρέμβασης σε θέματα ύδρευσης- αποχέτευσης (σπασίματα αγωγών, καθαρισμοί δικτύων, κ.λ.π.) που στόχο έχουν την σωστή λειτουργία των δικτύων, με ότι αυτή συνεπάγεται για την ποιότητα ζωής των δημοτών.

4. Να υπάρχει δυνατότητα επέμβασης και παρέμβασης σε Η/Μ θέματα και ειδικότερα ηλεκτρολόγων (έλεγχος και επεμβάσεις σε αντλιοστάσια, δεξαμενές, γεωτρήσεις, τηλεέλεγχος - τηλεχειρισμός κ.λ.π.) για την ομαλή λειτουργία της Επιχείρησης, απαιτείται η πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνη σύμβαση εργασίας.Οι εργαζόμενοι αυτοί θα είναι για αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην περίπτωση ιε της παρ.2 του άρθρου 1 του Ν.3812/2009. Κατόπιν τούτων προτείνω την σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου, δύο (2) μηνών για τις παρακάτω ειδικότητες:

 

Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

1. Εργάτες Ύδρευσης 1

2. Εργάτες Αποχέτευσης 2

3. Τεχνίτες Μηχανολόγοι 3

4. Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι 2

5. Τεχνίτες Υδραυλικοί 1

6 Οδηγοί 1

 

Η συνολική δαπάνη μισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού θα ανέλθει στο ποσόν των 24.066,00 € και προβλέπεται στους κωδ. 60.00.17 και 60.03.17 του προϋπολογισμού της ΔΕΥΑΚ οικονομικού έτους 2016. Παρακαλώ να αποφασίσετε σχετικά.

Ο προϊστάμενος

της Διοικητικής Υπηρεσίας

Κωνσταντίνος Βουλγαράκης