Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του 2024, η γραφίστρια - εικαστικός, Θώμη Αγγέλου, έκανε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι Graffiti Stencil για παιδιά και εφήβους, την Τετάρτη 25 Ιουνίου. 

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Ένα υπέροχο καλλιτεχνικό εργαστήρι Graffiti Stencil για παιδιά και εφήβους στον κήπο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας έστησε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουνίου η γραφίστρια - εικαστικός, Θώμη Αγγέλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024. 

 

Το εργαστήριο αποτελεί παράλληλη δράση της έκθεσης «1913 - 2024: Η διαχρονική πορεία του Στρατού στην ιστορία της Καβάλας» που λειτουργεί στις αίθουσες της ΛΑΦ μέχρις τις 1 Ιουλίου 2024  σε συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας και της ΧΧ ΤΘΜ «ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». 

 

Μετά την παρουσίαση της τεχνικής Graffiti Stencil από την κ. Αγγέλου, τυπώθηκαν μπλουζάκια με σχέδια εμπνευσμένα από το έμβλημα της ΧΧ ΤΘ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ.

 

Στην παραπάνω εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Υποστράτηγος, Ηλίας Κωστάκης, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, μέλη της τοπικής κοινότητας Καβάλας και πολλοί διερχόμενοι τουρίστες που έγιναν... καλλιτέχνες μέσα σε λίγα λεπτά.”