Για τους επαγγελματίες και τις στις εργασίες ανάπλασης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου καθώς μιλάει ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος.

 

"Εδώ και δύο χρόνια, ο Δήμαρχος Καβάλας παραπλανά τους πάντες." αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Αναλυτικά, σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας έχει λάβει την απόφαση να δώσει νέα παράταση στις εργασίες ανάπλασης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου μέχρι τις 20 Αυγούστου!

 

Εδώ και δύο χρόνια, ο Δήμαρχος Καβάλας παραπλανά τους πάντες. Στην αρχή, μας έλεγε ότι το έργο έπρεπε να τελειώσει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, θυσιάζοντας την περσινή θερινή τουριστική περίοδο.

 

Μετά έδωσε παράταση για τις 31 Μαΐου 2024 και τώρα φτάνει στις 20 Αυγούστου, θυσιάζοντας και τη φετινή θερινή τουριστική περίοδο!

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμαρχος Καβάλας, με δική του ευθύνη, βάζει οριστικά “ταφόπλακα” στους επαγγελματίες της περιοχής του Αγ. Νικολάου για δεύτερη χρονιά!

 

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, χάνεται η θερινή τουριστική περίοδος, κλείνουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες παθαίνουν ζημιά και εργαζόμενοι χάνουν τις δουλειές τους!

 

Είναι προφανές πια ότι η Δημοτική Αρχή έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και παίρνει “αλλοπρόσαλλες” αποφάσεις που πλήττουν άμεσα επαγγελματίες και εργαζόμενους εν μέσω θερινής τουριστικής περιόδου!

(δελτίο Τύπου)