Εργασίες

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Κολοκοτρώνη, από τη συμβολή της με την οδό Μιαούλη, μέχρι τις καμάρες.

Προγραμματισμός των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16 έως 30 Νοεμβρίου 2023

Εκτελούνται έργα φυσικού αερίου στα σημεία των οδών Κομνηνών 9, Φιλίππου 18 και Βενιζέλου 42.

Την έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση του κτιρίου της πρώην Λέσχης Αξιωματικών του Δήμου Παγγαίου ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσπμπότης.

Τον Προγραμματισμό των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ από 01.11.2023 έως 15.11.2023, ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Σε οριστική συμφωνία με την εταιρία που κατασκευάζει το δίκτυο φυσικού αερίου φέρεται να ήρθε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Ανακοίνωση για εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην Καβάλα από τις 16 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, εξέδωσε ο δήμος Καβάλας.

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 25 Αυγούστου 2023 οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται σε όλο το νότιο τμήμα του Νέου Ζυγού.

Μετά το δεκαπενταύγουστο θα συνεχιστούν οι εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην Καβάλα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

Ανακοίνωση για προγραμματισμένες εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας εξέδωσε ο δήμος Καβάλας.

Συνεχίζονται όπως αναφέρει ο δήμος Καβάλας οι εργασίες για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο αγρόκτημα του Ζυγού Καβάλας. 

Την Παρασκευή (17/03) σε αγροτικές περιοχές της Καβάλας, άρχισαν εργασίες για την εύκολη και ασφαλή προσβασιμότητα στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Καβάλας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

Εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα θα πραγματοποιούνται για το χρονικό διάστημα από 16.01.2023 έως 31.01.2023.

Άρχισαν οι ξανά οι εργασία στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Άρχισαν τα έργα του φυσικού αερίου στην Καβάλα από το Χαλκερό και περιλαμβάνουν την κατασκευή του σταθμού μέσης πίεσης και την τοποθέτηση ενός χάλκινου αγωγού που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο έως την ανατολική είσοδο της Καβάλας, όπως λέει στον KavalaNews 102.8 ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Χρήστος Γάκης.

Στο πλαίσιο των εργασιών τσιμεντόστρωσης, θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επ

Σύμφωνα με την απόφαση οι προτεινόμενες, σχετικά μικρής κλίμακας, επεμβάσεις, θα συμβάλουν αφενός στη συντήρηση του ιδιαίτερα σημαντικού μνημείου με αρχική κατασκευή που ανάγεται στον 16ο αιώνα και αφετέρου στην καλύτερη ανάδειξη χαρακτηριστικών στοιχείων των επιμέρους φάσεών του

Λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 7-04-2021 έως 16-04-2021 από το Ραχώνι έως την Καλλιράχη, έλαβε η Αστυνομία, για εργασίες ασφαλτόστρωσης (φρεζάρισμα υφιστάμενου τάπητα-κατασκευή νέας στρώσης τάπητα).

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου μπροστά από το παλιό νοσοκομείο Καβάλας. 

 

Για την υλοποίηση των υπόλοιπων παρεμβάσεων αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, θα συνταχθεί ειδική οικονομοτεχνική μελέτη

Έργα κυρίως οδοποιίας που πραγματοποιούνται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, επιθεώρησε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα

Εργασίες του ΟΤΕ ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Καβάλα. Οι εργασίες αφορούν τη συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου οπτικών ινών της εταιρείας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαρκέσουν μέχρι αύριο το βράδυ στις 20:00.

Εργασίες ανάπλασης πραγματοποιούνται στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως ώστε να γίνει πιο φιλική για επισκέπτες και  κατοίκους αλλά παράλληλα και πιο λειτουργική.