Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βύρωνα Καβάλας "Η Μεταμόρφωση", έδειξε τις τελευταίες ημέρες το δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

 

Αφού φρόντισε για τον καθαρισμό της παραλίας, βάζοντας στο "παιχνίδι" της εθελοντικής δράσης πολλά μικρά παιδιά και τα μέλη της ουκρανικής κοινότητας που διαμένουν στην περιοχή μας, έβαψε τα δημοτικά αποδυτήρια και δώρισε μία νέα καλαίσθητη καμπίνα στους λουόμενους της Ραψάνης.

 

Επί της ουσίας πρόκειται για πράξη υιοθέτησης του συγκεκριμένου παραλιακού τμήματος, γεγονός που καταδεικνύει πως οι απόπειρες ευπρεπισμού του δεν αποτελούν απλές συμβολικές κινήσεις, αλλά μία σταθερή και άριστα οργανωμένη παρέμβαση, με απώτερο στόχο τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών φιλοξενίας και διασκέδασης των κατοίκων και των επισκεπτών της Καβάλας.

 

Ο Δήμος Καβάλας, όπως αναφέρει, δεν μπορεί παρά να επικροτήσει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ικανές αφενός μεν να αλλάξουν έτι περαιτέρω την εικόνα της πόλης και αφετέρου να πυροδοτήσουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον περισσότερων τοπικών συλλογικοτήτων.

Πηγή: Δήμος Καβάλας