Ραψάνη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βύρωνα Καβάλας "Η Μεταμόρφωση", έδειξε τις τελευταίες ημέρες το δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Δύο τροχαία ατυχήματα συνέβησαν στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (09/11).

Βλάβη προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου 2023 σε στον αγωγό αποχέτευσης στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα.

Το πρωί του Σαββάτου (28/10), υπήρξε ζημιά στον αγωγό αποχέτευσης κοντά στην παραλία της Ραψάνης.

Τρίτη με Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων για την ποιότητα του νερού στη θάλασσα της Ραψάνης.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στην περιοχής της Ραψάνης και πως έλαβε δείγματα θαλασσινού νερού από την γειτονική ακτή που επηρεάζεται από τυχόν υπερχείλιση λυμάτων και τα απέστειλε για έλεγχο σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

Ερωτήματα για τη βλάβη στον αγωγό στη Ραψάνη, θέτει προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης. “Ποια ώρα σημειώθηκε η βλάβη; Τι είδους εργασίες εκτελούσε το συνεργείο πριν παρουσιαστεί η ρωγμή του αγωγού;, ρωτά ο κ. Εριφυλλίδης.

Την Παρασκευή (04/08), υπήρξαν βλάβες και στους δύο κλάδους του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της Καβάλας, στο αντλιοστάσιο αποχέτευσης Α2, στην περιοχή της Ραψάνης. 

Μαθητές θα καθαρίσουν την παραλία της Ραψάνης στην Καβάλα, ενώ θα υπάρξει και παιχνίδι θησαυρού για τους μικρούς εθελοντές.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στην περιοχή της Ραψάνης.

Με τη συμμετοχή των εθελοντών της οργάνωσης Gaia First και τη συνδρομή της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, ολοκληρώθηκε ο πρώτος μετα-καλοκαιρινός καθαρισμός στην παραλία της Ραψάνης!

Μια γυναίκα 66 χρονών πνίγηκε στην παραλία της Ραψάνης στην Καβάλα το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου. Η σύμφωνα με μαρτυρίες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα. Ο ναυαγοσώστης που ήταν στην παραλία προσπάθησε να της κάνει ΚΑΡΠΑ.

Προβλήματα στο παραλιακό μέτωπο της Καβάλας προκάλεσαν οι θυελλώδεις νοτιάδες των προηγούμενων ημέρων με τα μανιώδη κύματα να βγά

Ντουλάπα έπεσε τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην Καβάλα.

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραψάνη είχε το πρωί της Πέμπτης (12/8) ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κα

Σελίδες