Η “ΝΙΚΗ” κατάφερε να εκλέξει τον πρώτο ευρωβουλευτή της, το γνωστό ηθοποιό, Νίκο Αναδιώτη.

 

Ο κ. Αναδιώτης στην πρώτη δήλωση του ως ευρωβουλευτής ευχαρίστησε τον Τριαδικό Θεό, την οικογένειά του, τους συνυποψηφίους του και τον πρόεδρο του κόμματος για τον αγώνα που έκαναν μαζί. 

 

Ο ευρωβουλευτής ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και δεσμεύτηκε να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφοσίωση και αποφασιστικότητα. 

 

Αναλυτικά κ. Αναδιώτης δήλωσε τα εξής:

"Η επόμενη μέρα με βρίσκει στην Ευρωβουλή.

 

Είμαι βαθιά συγκινημένος και ευγνώμων, πρώτα απ΄όλα προς τον Τριαδικό Θεό, που με αξίωσε να ξεκινήσω και να βαδίσω αυτόν τον ωραίο αγώνα με τη Νίκη. 

 

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, που με στήριξε από την πρώτη στιγμή και αποτελεί τη σταθερή βάση της ζωής μου. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νίκης για την αταλάντευτη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. 

 

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου, που μαζί δώσαμε έναν έντιμο και δυναμικό αγώνα για το καλό της ΝΙΚΗΣ και όλου του ελληνικού λαού.

 

Απευθυνόμενος σε όλους εσάς, τον κόσμο της Νίκης, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και με εκλέξατε ευρωβουλευτή, ανταποδίδω την τιμή και τον σεβασμό και τη θερμή ευχαριστία μου. 

 

Δεσμεύομαι απέναντί σας να επιβεβαιώσω την επιλογή σας, και να ενσαρκώσω τη φωνή σας, αγωνιζόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφοσίωση και αποφασιστικότητα. 

 

Με ακράδαντη πίστη και υπακοή στον Κύριο, με την πλήρη στήριξη της Νίκης και με μια ισχυρή και εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα στο πλευρό μου, θα δώσουμε μαζί όλες τις μάχες ώστε να προωθήσουμε τα Εθνικά μας συμφέροντα, να αναδείξουμε τις αρχές, τα ιδανικά μας, τις αξίες της Οικογένειας και του Πολιτισμού μας, και να διεκδικήσουμε χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς αστερίσκους το γνήσιο όφελος του ελληνικού λαού.”