Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης παρουσιάζουν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου μία εκδήλωση - αφιέρωμα στον ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη με τίτλο «Λόγος και Μουσική».

 

Η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου, με τη συνοδεία του Μπάμπη Παπαδόπουλου στην κιθάρα, παρουσιάζει κείμενα του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο οποίος με τη δύναμη του ποιητικού του έργου κατάφερε να εκφράσει την αβεβαιότητα, την αποξένωση, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης εποχής, μέσα από μια σπαρακτική ειλικρίνεια, με πλήρη συνείδηση της ευθύνης απέναντι στην Ιστορία, μακριά από τους συνήθεις εύκολους συναισθηματισμούς.

 

Στην εκδήλωση συμμετέχει το Σύνολο Κιθάρας του Μουσικού Σχολείου Καβάλας με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους κ. Αναστάσιο Δέλιο και Ελευθέριο Τριανταφύλλου.

 

Πληροφορίες:

 

Τοποθεσία: Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Ημερομηνίες: Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 21.00

 

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

 

Η προπώληση των εισιτηρίων, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566), θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Μαρτίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας