ΔΗΠΕΘΕ

Η θεατρική παράσταση "Η πιο σωστή απόφαση" της Εύας Οικονόμου – Βαμβακά στη σκηνή του εθνικού θεάτρου

Έρχεται για τρεις μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21.00 και το Σάββατο 18 Μαΐου στις 18.30 και στις 21.00.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στο πλαίσιο της Β’ καλλιτεχνικής περιόδου 2023-2024, παρουσιάζει μια ακόμα δική του παραγωγή, τη “Μέθοδο Gronholm”, του Jordi Galcerán. Είναι ένα σύγχρονο βραβευμένο έργο που τοποθετεί στο κέντρο του τον κωμικοτραγικό αγώνα της εργασιακής επιβίωσης.

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν να εξαντληθούν, θα δοθεί ακόμα μια παράσταση

Η Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει την παράσταση «Συρανό» σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου. 

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παρουσίασε το αναλυτικό πρόγραμμα του για την Α’ καλλιτεχνική περίοδο 2023-2024, από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο του 2023.

Εργαστήριο για εφήβους διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου από τον Νοέμβριο 2023 έως τον Μάιο 2024.

Με αφορμή τη λήξη του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ευχαριστεί όσους στήριξαν το φεστιβάλ. 

H Διαδρομή 404 με λεωφορείο των Εύα Οικονόμου Βαμβακά και Μιχαήλα Πλιαπλιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας σε συνεργασία με την εταιρεία PLAYS2PLACE και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, παρουσιάζουν την παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ «Pietà».

Την αναβολή της παράστασης «Μέχρι το καλοκαίρι» λόγω κακοκαιρίας ανακοίνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Κολυμβητήριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων «Αφανείς Ήρωες».

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, παρουσιάζει στο Υπόγειο  Πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας την performance «Συζητώντας πληγές» του Κωνσταντίνου Παπαχαράλαμπου.

Για τις ανάγκες της παραγωγής της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας που θα πραγματοποιηθεί σε σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου καλούνται άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας έως 40 ετών. 

Μεγάλη προσέλευση υπήρξε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023 στη θεατρική παράσταση οι «Έρημοι» της Κικής Κέρζελη.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά το Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος, το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Η πρόσθετη παράσταση της Πέμπτης 16 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθεί

Η πρώτη φετινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας μετά από δυόμιση μήνες προετοιμασίας είναι γεγονός.  

Μετά τα συνεχόμενα sold out στην Αθήνα «ο Συνεργός» του Γιώργου Χριστοδούλου έρχεται να φιλοξενηθεί στο Δηπεθε Καβάλας για τρεις μοναδικές παραστάσεις.

Τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Εύα Βαμβακά - Οικονόμου παρουσίασαν και επίσημα το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου

Αν και έχει ανακοινωθεί σχεδόν εδώ κι έναν μήνα ότι θα είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ, μόλις χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έπεσαν οι τελικές υπογραφές ώστε να μπορεί να αναλάβει κι επισήμως τα καθήκοντά της.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτρια Εύα Οικονόμου – Βαμβακά είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η διοίκηση του νομικού προσώπου το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου...

Στην υπόθεση υπάρχει έντονο αλλά και… «βαθύ» παρασκήνιο, με πιέσεις που ασκούν πολιτικοί παράγοντες αλλά και «παράγοντες» στο χώρο των τεχνών για τη διαδοχή Γκόνη.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με την εταιρία "Λυκόφως" παρουσιάζουν το Σάββατο 2 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ στο θέατρο "Αντιγόνη Βαλάκου", την παράσταση «Το σφαγείο του

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), παρουσιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Β' Καλλιτεχνικής Θεατρικής Περιόδου 2021 – 2022 (Ιανουάριος - Φεβρουάριο

Σελίδες