Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ξεκίνησε η εβδομάδα Erasmus+ με συμμετοχή 18 μαθητών της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα.

 

Συγκινητική, χαρακτηρίζει το σχολείο, την υποδοχή επεφύλαξαν στους μαθητές οι 800 μαθητές από το Ισπανικό σχολείο Los Antolinos του San Pedro del Pinatar.

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι μαθητές συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες που είχαν οργανώσει οι Ισπανοί συνάδελφοι.

Τη ημέρα της επίσκεψής στην Ισπανία οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στον πρόγραμμα βρέθηκαν την πόλη της Μούρθια.

 

Εκεί επισκέφτηκαν κατά σειρά το Λαογραφικό Μουσείο Χουέρτα, τον Κήπο Frolidablanca, τη Γέφυρα των Κινδύνων, Το Μεγάλο Δρόμο, τον Καθεδρικό Ναό της Μούρθια, το Καζίνο, την οδό Αλφόνσο Χ και το Μουσείο "The Claras".

Με δράσεις στην παραλία του San Pedro Del Pinatar συνεχίστηκε η ημέρα.

 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις διάσημες αλυκές της περιοχής, να παρατηρήσουν φλαμίνγκο και να παίξουν παιχνίδια στην παραλία με τους Ισπανούς συμμαθητές τους.

Το ταξίδι των 18 μαθητών της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα και των εκπαιδευτικών που τους συνοδεύουν στην Ισπανία συνεχίζεται.