

Η Σίσσυ Ζαχαρίκου με ανάρτηση της στα social media, ενημερώνει πως βρήκε σπασμένη τη τζαμαρία του καταστήματος της, στην Καβάλα. Μάλιστα δημοσιοποίησε και φωτογραφίες από τη τζαμαρία.
Η κ. Ζαχαρίκου αναφέρει πως κατά πάσα πιθανότητα κάποια παιδιά που έπαιζαν με μπάλα στο Πολυκλαδικό (6ο ΓΕΛ Καβάλας), έσπασαν το τζάμι, και τονίζει πως αν κάποιο παιδί που το έκανε ή κάποιος κηδεμόνας δει αυτή την ανάρτηση, να την ενημερώσει. Επισημαίνει πως μπορούν να μοιραστούν τη ζημιά, αναφέροντας πως έχει και η ίδια παιδιά και καταλαβαίνει, αλλά παράλληλα το κόστος είναι υψηλό.
Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:
“Σήμερα το πρωί βρήκα σπασμένη τη τζαμαρία του καταστήματος μου!
Σίγουρα έγινε από μπάλα που έπεσε από παιδιά που παίζανε λογικά εχθές το απόγευμα στο πολυκλαδικό!
Επειδή η ζημιά είναι μεγάλη σας παρακαλώ όποιος είδε κάτι ας μου στείλει μήνυμα!
Αν διαβάζει αυτό το κείμενο το παιδί που το έκανε ή κάποιος κηδεμόνας θέλω να πω ότι καταλαβαίνω έχω κι εγώ παιδιά, δεν έχω πρόβλημα να μοιραστούμε τη ζημιά αλλά σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου γιατί είναι κρίμα να το πληρώσω όλο το ποσό μόνη μου.. το κόστος είναι μεγάλο! Ευχαριστώ!”

