Το Φιλοζωικό Σωματείο της Καβάλας “Αίσωπος”, με ανακοίνωση του, εκφράζει την υποστήριξή του προς τον μαθητή του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Γιώργο Χατζηανδρέου, για τη δημιουργία ενός βίντεο για την προστασία των ζώων.

 

Δείτε το βίντεο του Γιώργου.

 

 

Η ανακοίνωση του “Αισώπου” αναφέρει τα εξής:

“Ο Αίσωπος ανακοινώνει με χαρά την κυκλοφορία ενός νέου εμπνευστικού βίντεο, που δημιουργήθηκε από έναν ταλαντούχο μαθητή, προαναγγέλλοντας ένα ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και τη στήριξη προς τα ζώα.

 

Το βίντεο, με τίτλο “Ένα αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων”, προσφέρει μια συγκινητική ματιά στη σχέση ανθρώπου και ζώου, ενισχύοντας την ανάγκη για σεβασμό και φροντίδα προς όλα τα όντα της φύσης.

 

Ο δημιουργός αυτού του βίντεο είναι ο Γιώργος Χατζηανδρέου, μαθητής του 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας, ο οποίος εκφράζει το πάθος του για το σινεμά και την τέχνη της σκηνοθεσίας.

 

Μέσω αυτού του έργου, επιθυμεί να μοιραστεί το μήνυμά του για την αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα της προστασίας των ζώων.

 

Το Φιλοζωικό Σωματείο “Αίσωπος” εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Γιώργο Χατζηανδρέου και την πρωτοβουλία του για τη δημιουργία αυτού του εκπληκτικού έργου. Ελπίζουμε ότι η ευαισθητοποίηση που προσφέρει θα ενθαρρύνει το κοινό να αναζητήσει τρόπους να στηρίξει την προστασία και τη φροντίδα των ζώων στην καθημερινότητά τους.

 

Το βίντεο δημοσιεύεται σήμερα 4 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα των Αδέσποτων ζώων όπου από φέτος κηρύχθηκε στην χώρα μας και ως Πανελλήνια σχολική ημέρα φιλοζωίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε πώς μπορείτε να στηρίξετε το έργο του Φιλοζωικού Σωματείου “Αίσωπος”, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail: [email protected] και στην σελίδα μας: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064815277771&locale=el_GR.”