Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες, με βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με το meteokav.gr.

 

 

Το meteokav αναφέρει αναλυτικά τα εξής: 

“Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλώνονται κατά περιόδους και την μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα κινείται σε γενικές γραμμές σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Για κάθε νεότερο www.meteokav.gr

 

Αναλυτικότερα, από σήμερα το βράδυ θα αρχίσουν να εκδηλώνονται τοπικές ασθενείς βροχές κατά περιόδους. Οι βροχές αυτές θα αποκτούν σταδιακά πιο γενικευμένο και αξιόλογο χαρακτήρα. Έτσι, το ξημέρωμα της Τρίτης θα εκδηλώνονται βροχές σύνολο του νομού, οι βροχές θα έχουν μέτρια ένταση με εξάρσεις έντονης βροχής ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση τοπικών καταιγίδων. 

 

Στη συνέχεια αναμένεται  βελτίωση του καιρού και θα υπάρξουν ανοίγματα του καιρού μέσα στις πρωινές ώρες.  

 

Όμως, έπειτα τις μεσημβρινές-απογευματινές θα εκδηλωθούν εκ  νέου τοπικές βροχές-μπόρες κατά περιόδους με έμφαση στα  ορεινά και σε πεδινές περιοχές κοντά σε αυτά. Να σημειωθεί ότι αύριο υπάρχει μικρή πιθανότητα για χαλάζι μικρού μεγέθους.

 

Οι επόμενες μέρες μέχρι και την Παρασκευή θα κυλήσουν με αυξημένες νεφώσεις και εκδήλωση τοπικών βροχών - μπορών κατά περιόδους με έμφαση στα ορεινά και σε πεδινές που είναι κοντά στα ορεινά και στο βόρειο κομμάτι του νομού.

 

Τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά κανόνα τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Από το Σάββατο αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Σε καθημερινή βάση θα υπάρχει εξειδίκευση της πρόγνωσης για κάθε μέρα με βάση τα νεότερα δεδομένα και περαιτέρω λεπτομέρειες στο www.meteokav.gr.