meteokav

«Η χώρας μας μπαίνει σε μιας σημαντικής ψυχρής εισβολής, πιθανότητα της πιο σφοδρής του φετινού χειμώνα» δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ένας εκ των διαχειριστών του meteokav Φίλιππος Κασάπης. 

Η εντυπωσιακή έκρηξη του ηφαιστείου Hunga Tonga - Hunga Haapai η οποία σημειώθηκε στις 07:10 το πρωί του Σαββάτου 15/01 ώρα Ελλάδ

Χειμερινή μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός στην περιοχή μας με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας και κάποιες χιο

Πυκνή θαλάσσια ομίχλη από τα νοτιανατολικά τμήματα του κόλπου της Καβάλας απλώθηκε στα νοτιανατολικότερα -νοτιότερα τμήματα της πόλης το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου.  
 

Ιδιαίτερα υψηλές ποσότητες ατμοσφαιρικών ρύπων παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες πάνω από την πόλη της Καβάλας και σύμφωνα με το meteoKav καλό θα ήταν τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα να πάρουν τα ανάλογα μέτρα. 

Ένα σύντομο χρονογράφημα με εορταστική διάθεση της 22ης Δεκεμβρίου όπου παρατηρήθηκε πρόσκαιρη νιφαδόπτωση ακόμα και μέσα στην πόλη.

 

Το χιονισμένο Παγγαίο υπό το φως του φεγγαριού από τις κάμερες του meteo kav στον Άγιο Χριστόφορο. Στο μεταξύ ισχυρός παγετός αναμένεται τα ξημερώματα και τις πρωινές ώρες της Κυριακής στα ηπειρωτικά της Καβάλας ενώ τοπικά παγετός θα παρατηρηθεί και σε παράκτιες περιοχές.

Χειμερινή μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή μας τις επόμενες ώρες με κύριο χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με το Meteo Kav οι βροχοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης θα συνεχιστούν κατα περιόδους μέσα στην νύχτα ενώ παράλληλα ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά άνω των 700-800μ.,τοπικά και πρόσκαιρα χαμηλότερα.

Καθώς η φθινωπορινή φάση της κακοκαιρίας έφτασε στο τέλος της και μπαίνουμε σιγά σιγά στην χειμερινή φάση της κακοκαιρίας (θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση μέσα στην

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της κακοκαιρίας στα παράκτια και θαλάσσια τμήματα σύμφωνα με το meteo kav είναι οι πολύ ισχυροί έως και θυελλώδεις νοτιάδες οι οποίοι μάλιστα μέχρι αργά το βράδυ θα εν

Επιδείνωση με φθινοπωρινά χαρακτηριστικά αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες η οποία στο τέλος της θα αφήσει και ένα μικρό... 

Με ένα βίντεο που συνοψίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά της εποχής αποχαιρετά το φετινό φθινόπωρο το meteoKav. Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική εποχή που πολλές φορές προσφέρει απότομες καιρικές μεταβολές και αντιθέσεις σε σύντομα χρονικά διαστήματα.

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο καιρός στην περιοχή μας, ωστόσο η διάρκεια των φαινομένων δεν θα είναι μεγάλη.

Χαμηλή ορατότητα τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Καβάλας και σε άλλες περιοχές του νομού κυρίως κοντά σε παράκτιες περιοχές. Ο μηχανισμός δημιουργίας της ομίχλης είναι κατά βάση η λεγόμενη θαλάσσια ομίχλη σύμφωνα με το meteokav.

Αυτό το μοτίβο καιρού φαίνεται να συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες με αξιόλογες πιθανότητες για σχηματισμό ομιχλών στα ηπειρωτικά τμήματα του Νομού αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί.
 

Η κατάσταση στα Τενάγη Φιλίππων είναι απελπιστική και ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής είναι στο ''κόκκινο'' καθώς βλέπει τις ασυγκόμιστες παραγωγές του, κυρίως καλαμπόκια-Κίνδυνος για ολική καταστροφή.

Σύμφωνα και με το meteokav, διανύουμε ένα παραθυράκι βελτίωσης του καιρού πριν την νέα επιδείνωση μετά το μεσημέρι (δες

Περεταίρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Παρασκευή (15/10) στην περιοχή μας καθώς αύριο αναμένεται η κορύφωση της

Σελίδες