Το meteokav.gr ενημέρωσε πως θα υπάρξουν νέες βροχοπτώσεις τις επόμενες ημέρες στην Καβάλα, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, σε φυσιολογικά όμως για την εποχή επίπεδα.

 

 

Αναλυτικά το meteokav αναφέρει τα εξής:

“Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές κατά περιόδους και την πτώση της θερμοκρασίας σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Για κάθε νεότερο www.meteokav.gr.

 

Αναλυτικότερα, μέσα στην νύχτα και αύριο τις πρώτες  πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές κατά περιόδους. Στην συνέχεια (09:00-13:00 περίπου) αναμένεται ένα πέρασμα βροχών που θα επηρεάσει το σύνολο του νομού από τα δυτικά προς τα ανατολικά. 

 

Έπειτα, αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού με τα φαινόμενα να αποκτούν όλο πιο τοπικό χαρακτήρα και μέχρι αργά το μεσημέρι-νωρίς το απόγευμα θα έχουν σταματήσει στο σύνολο του νομού, ενώ δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες να υπάρξουν μικρά τοπικά ανοίγματα στον καιρό.

 

Σε δεύτερη φάση αργά το βράδυ της Πέμπτης προς την Παρασκευή αναμένεται ένα νέο σύντομο πέρασμα βροχής που θα επηρεάσει κυρίως την Θάσο και δευτερευόντως περιοχές κοντά στην παράκτια ζώνη του νομού (όσο βορειότερα τόσο μικρότερη πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχόπτωση).

 

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σημαντικά ανοίγματα κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας. 

 

Τις μεταμεσημβρινές-απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά και σε πεδινές περιοχές κοντά σε ορεινούς όγκους ή στο βόρειο άκρο του νομού, στα υπόλοιπα μικρή πιθανότητα.

 

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και θα κινηθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.  Για κάθε νεότερο www.meteokav.gr.”